דרוש מידע התקשרות עם חברות משרד שיש להם קבוצות חרדיות

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
למי שלא מכיר אותי -
אני מייצרת מגשי אירוח חלביים ופרווה מתוקים ומלוחים עם תעודת כשרות של העדה החרדית.
והיות ואני יודעת שהרבה מאד מקומות עבודה כמו חברות הייטק, עובדות רו"ח וכו' - מביאים הרבה מאד פעמים כיבוד
רק שהוא לא בכשרות מהודרת שמספקת את ציבור החרדיות
מה שאני מחפשת זה להגיע לבנות שעובדות במקומות כאלו ולתת להם את הדרך להכיר אותי להנהלה (במילים אחרות - לתווך אותי לאחראיים עליהם, שעל פי רוב - רק מחכים שיכירו להם מאיפה להזמין!!)
יש לי הצעה שתהיה מאד שווה למציעה. השאלה שלי אליכם -
איפה יכול להיות דרך תקשורת לקבוצות כאלו של בנות?
האם ידוע לכם על רשימת תפוצה של מיילים או קבוצות כאלו ואחרות שבהם אפשר להגיע לקהל יעד גדול בתחום הזה?
אודה מאד לכל מידע. גם בפרטי.

המליונרית

משתמש מקצוען
לא תמיד זה קשור למנהלים דוקא, אצלינו אחת מהעובדות החרדיות אחראית להזמין
כי המעסיק לא יודע מאיפה ואין לו כח לזה
טוב לדעת כנשצטרך

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
למי שלא מכיר אותי -
אני מייצרת מגשי אירוח חלביים ופרווה מתוקים ומלוחים עם תעודת כשרות של העדה החרדית.
והיות ואני יודעת שהרבה מאד מקומות עבודה כמו חברות הייטק, עובדות רו"ח וכו' - מביאים הרבה מאד פעמים כיבוד
מה שאני מחפשת זה להגיע לבנות שעובדות במקומות כאלו ולתת להם את הדרך להכיר אותי להנהלה (במילים אחרות - לתווך אותי לאחראיים עליהם, שעל פי רוב - רק מחכים שיכירו להם מאיפה להזמין!!)
האם ידוע לכם על רשימת תפוצה של מיילים או קבוצות כאלו ואחרות שבהם אפשר להגיע לקהל יעד גדול בתחום הזה?
את יכולה להתחיל פה,
במשרד שאני עובדת בו לדוגמא זה אולי יהיה רלוונטי אבל אצלנו זה רק בהרמות כוסית/ חנוכה אז יש עוד זמן
אבל אם תשימי פה, מי שתראה תשתמש כשזה יהיה להם רלוונטי

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
למי שלא מכיר אותי -
את יכולה לשלוח לי פרסום להפיץ בקבוצה רלוונטית

מתוקינג

מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אני בהחלט מתכוונת להרמות כוסית, אירועי חגים כמו מארזי כיבוד מתוק לעובדים וכן הלאה.
אשמח לאשת קשר\איש קשר במשרד אצלכם כדי שאוכל להציע את האפשרות לעבוד איתי
למי שרלוונטי לה ויש לה פרטים שאוכל להתקדם - אשמח לשלוח לה הצעה בפרטי.

מתוקינג

מנוי פרימיום
פרסום וקופי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה