כללי התקנת אינדיזיין cs4 על חבילת cs2

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מותקנת לי חבילת cs2
ואני רוצה לעבור ל4
הטכנאי שקניתי בזמנו את מחשבי אמר שלא בטוח שחבילת cs4 תעבוד לי מהר כמו שאני אוהבת על המחשב כי היא כבדה הרבה יותר, לכן חשבתי להסתפק לפחות כרגע באינדיזיין.
ובכלל, לדבריו, לא מומלץ להתקין כמה גרסאות cs על מחשב אחד בגלל ריבוי תקלות, האם יש דברים בגו? או שזה חשש רחוק?

כיצד אני יכולה לודא אם המחשב שלי ישרוד את כל חבילת ה-4? משהו יודע מה בדיוק הצרכים שלה?
יש לצין שחשובה לי מאד המהירות של העבודה, ואני הרבה עם מסמכי אינדי מרובי לינקים, קבצי פוטושופ כבדים, וכו'.

אשמח לתשובת בעלי הנסיון!
תודה!

עדי רביד

משתמש רשום
חבילת CS4 אכן כבדה יותר מ-CS2 ויתכן ויורגש הבדל מהירות. מוחשיות ההבדל תלויה מאד בנתוני הבסיס של המחשב (מעבד, כמות זיכרון, נפח פנוי בדיסק...).

תנאי הסף של חבילת CS4 לפיסי הם:
מערכת הפעלה: Windows XP SP2 (או SP3) או Windows Vista (התאימות ל-Windows 7 אינה מלאה).
מעבד במהירות 1.8GHz ומעלה (מומלץ 2.0GHz ומעלה).
זיכרון: מינימום 1GB.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה