דרוש מידע התנסתם בחדר ארונות?

ADHD ?

משתמש פעיל
אנחנו מתלבטים על חדר ארונות גדול שיהיה משותף לכל שוכני הבית (ההורים והילדים...) אשמח לחוות דעת מניסיון אישי האם מומלץ או לא?

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לי נסיון עם זה, יכולה לומר לך שלקוחה אחת שלי ביקשה לבטל חדר ארונות שהיה להם בבית כי היא אמרה שזה מעצבן אותם שכולם ביחד והכל מתערבב אחד עם השני, ולקוחה אחרת אמרה לי אחרי כמה שנים שזה אחד הדברים המוצלחים בבית כי ככה היא עושה את כל הכביסה ביחד (החדר כביסה צמוד לחדר ארונות) ומכניסה לארונות בלי לטייל בבית וכו'
יש לי מחשבה שזה תלוי בשלב בחיים (מי שרצתה לבטל היא אמא למתבגרים ומי שבירכה את הרעיון זה אמא לילדים קטנים)

טאלי

משתמש מקצוען
כשהייתי בחורה היה בבית של אמא שלי והיא ככ בירכה את זה
רק אציין שחדר הארונות היה משהו כללי
היה בכל חדר ארון עם הבגדים העדכניים
וחדר הארונות שימש לבגדי החורף/הקיץ מעילים , שמיכות מגבות וכו ...של כולם .
ובתכנון מאוד מוצלח .
בעז"ה כשאתכנן לשפץ , זו תהיה אחת המטרות .

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
לסבתא שלי היה
לא גמרה לברך על זה...
(בתנאי שזה במרכז הבית כמובן ולא באיזה חור שכל הזמן צריך לרוץ לשם)

sem

משתמש פעיל
אני בניתי עכשיו חדר ארונות צמוד לחדר שינה, ישמש ארון להורים, ולכל הדברים בבית שצריך אחסון (לא דברים שבשימוש יומיומי)

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
אשמח אם תוכלו לעלות תמונות מהחדר וכדו'
או שתשלחו באישי
לא מתאים לי לשלוח בפורום ציבורי תמונה של הארון שלי אבל אנסה לתאר:
אנחנו בדירה שכורה עם עודף חדרים כרגע בשבילנו אז הפכנו חדר אחד קטן לחדר ארונות. המחשבה שלנו הייתה לנסות למקסם את השטח ובמינימום עלויות. בסוף קנינו את המדפים המודולרים בksp מצרפת קישור שלנו אבל לבן עם מדפי עצם זה נראה ממש אסטטי. יש לנו בחדר 4 עמודות כאלו + 2 מתלים לבגדים מאיקאה + אחד מעץ מאיזה סטוק. יצא ממש חמוד בפחות מ-1000 ש"ח השלמנו עם מתלה לכובעים ומעילים, מראות וקופסאות אחסון פתוחות וסגורות בכל מיני גדלים. אם היה לי יותר סבלנות הייתי מוסיפה מדפים מעל המתלים אבל למעשה יש לנו מספיק מקום אחסון בדירה אז לא היה לי דחוף.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...