התייעצות התמחות בראיית חשבון

ארי מבבל

משתמש חדש
אני באמצע מיונים עכשיו לביג 4 ובטפסים השונים של ההרשמה מופיע השאלה באיזה מגזר ביקורת אני מעונין להשתלב(תעשייה פיננסים הייטק וכו) הבעיה היא שאין לי עדיין מושג מה זה ביקורת בתכלס ומה הניסיון שאני אקבל ממגזר זה או אחר
אשמח לקבל מידע ממי שכבר בתחום איזה מגזר ייתן לי את האפשרות הטובה ביותר להמשך הדרך אם אני יחליט לא לעסוק בביקורת
תודה רבה

נועושש

משתמש פעיל
באמת קשה לדעת מראש, רק מלמעלה ובהכללה גסה מאוד:

ביקורת פיננסים זה מאוד נישתי, בד"כ תעבוד במהלך ההתמחות על שתי תיקים גג ולא תתנסה בהרבה חברות,
כמו כן בד"כ תיגע בסעיפים בודדים ולא תראה את התמונה המלאה (מה שאין כן בביקורת של חברות יותר קטנות)
המתמחים בפיננסים בד"כ משתלבים אח"כ בבנקים/חברות ביטוח וכדומה.

ביקורת הייטק ותעשייה לעומת זאת זה כן יותר כללי ויכול לתת הרבה ידע חשוב אם תרצה בהמשך לצאת להיות עוזר חשב/חשב בחברות.

אני אישית התמחתי בביקורת הייטק ובהתחלה פחדתי שאולי גם זה נישתי וספציפי, אבל למעשה נגעתי בהמון המון סעיפים וסוגיות ובהרבה תיקים, תוך התמקדות כמובן בסוגיות של ההייטק (הרבה גיוסי SAFE, תמלוגים מרשות החדשנות וכו..)

נקודה נוספת - אם אתה רואה את עצמך בהמשך פותח משרד עצמאי, חשוב לעשות חלק מההתמחות גם במשרד קטן, כי בביג פור לא תקבל הרבה מהידע שחשוב לעסקים קטנים.

זה בגדול, אם יש שאלות יותר ספציפיות בשמחה..

ארי מבבל

משתמש חדש
תודה רבה
אני לא בכיוון של משרד פרטי.
שאלה נוספת האם גבר חרדי ימצא את עצמו במשרדי הביג 4 בסניף ירושלים או שכולם שם נשים חרדיות?

נועושש

משתמש פעיל
תודה רבה
אני לא בכיוון של משרד פרטי.
שאלה נוספת האם גבר חרדי ימצא את עצמו במשרדי הביג 4 בסניף ירושלים או שכולם שם נשים חרדיות?
אני פחות מתמצאת במה שהולך בירושלים, יש לי חברה ב KPMG ירושלים והיא אומרת שרובן חרדיות אבל בהחלט יש גם קצת גברים (יותר מנהלים ופחות מתמחים) שיושבים באזור אחר...
בסניף ב"ב למשל אין בכלל גברים.

תססן

משתמש חדש
אשמח לשמוע את עצתכם, באזור שלי אין כעת משרות למתמחים בביג פור, ובוודאי לא לסטודנטים.
מצאתי משרד (בינוני ומטה) שמוכן להעסיק אותי כסטודנט, אבל מחתים אותי על הסעיף הזה:
"XXX מודע לכך כי המשרד משקיע רבות בהכשרה וקידום של מתמחים. XXX הביע רצון לעבוד במשרד עד תום תקופת ההתמחות ואף מעבר לכך."
מה אתם אומרים במצב כזה לחתום, כי אין ברירה? (אני מעדיף לעבוד בביג פור)
או לחכות אולי כשאני אגמור כן יהיה משרות בביג פור?
או שיתכן שהסעיף לא מחייב אותי ואני אוכל לעזוב בעוד שנה?

הדס99

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אשמח לשמוע את עצתכם, באזור שלי אין כעת משרות למתמחים בביג פור, ובוודאי לא לסטודנטים.
מצאתי משרד (בינוני ומטה) שמוכן להעסיק אותי כסטודנט, אבל מחתים אותי על הסעיף הזה:
"XXX מודע לכך כי המשרד משקיע רבות בהכשרה וקידום של מתמחים. XXX הביע רצון לעבוד במשרד עד תום תקופת ההתמחות ואף מעבר לכך."
מה אתם אומרים במצב כזה לחתום, כי אין ברירה? (אני מעדיף לעבוד בביג פור)
או לחכות אולי כשאני אגמור כן יהיה משרות בביג פור?
או שיתכן שהסעיף לא מחייב אותי ואני אוכל לעזוב בעוד שנה?
לא מחייב

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה