עוקבתהתפטרתי לצורך טיפול בילד-האם אני צריכה להתייצב בלשכה?איך זה עובד?
כן, בהחלטהתפטרתי לצורך טיפול בילד-האם אני צריכה להתייצב בלשכה?איך זה עובד?
ספירת ה-90 ימים זה מיום ההתיצבות הראשונההתפטרתי לצורך טיפול בילד-האם אני צריכה להתייצב בלשכה?איך זה עובד?
ובנוסף הבנתי שאבטלה מקבלים רק אחרי 90 יום..
תיקון:אכן לפי הכללים רק אחרי 90 יום מההתייצבות בלשכת התעסוקה מתחילים לקבל דמי אבטלה.
אי אפשר. בדוק.משהוא יודע אם אפשר להתייצב דרך האינטרנט?
אפשר בפעם הראשונה ואז צריך להגיע תוך זמן מסוים ללשכת התעסוקה פיזיתמשהוא יודע אם אפשר להתייצב דרך האינטרנט?
מי שפוטר זכאי לדמי אבטלה מיד.תיקון:
אשתי פוטרה לפני כחודש, ולפי מה שהבנו מלשכת התעסוקה היא אמורה לקבל אבטלה כבר על החודש הראשון,
אשמח לעדכן ביום-יומיים הקרובים אם באמת נכנס.
אולי זה תלוי בתחום העבודה או בגיל וכדו'
את צריכה לעדכן באתר או בטלפוןהשאלה איך הם יודעים שהתפטרתי לצורך גידול הילד??אם אני לא אומרת להם?זה כתוב במכתב התפטרות?(עדין לא קיבלתי..)
אם היא התיצבה בלשכת התעסוקה והגישה תביעה בביטוח לאומי היא תקבלתיקון:
אשתי פוטרה לפני כחודש, ולפי מה שהבנו מלשכת התעסוקה היא אמורה לקבל אבטלה כבר על החודש הראשון,
אשמח לעדכן ביום-יומיים הקרובים אם באמת נכנס.
אולי זה תלוי בתחום העבודה או בגיל וכדו'
רישום בפעם הראשונה אפשר לעשות דרך האינטרנט ואז אפשר להגיע רק לאחר 14 יוםמשהוא יודע אם אפשר להתייצב דרך האינטרנט?
כשנרשמים לביטוח לאומי בכדי לקבל את האבטלה צריך לרשום האם זה התפטרות או פיטורין ולהעלות מסמכים מתאימיםהשאלה איך הם יודעים שהתפטרתי לצורך גידול הילד??אם אני לא אומרת להם?זה כתוב במכתב התפטרות?(עדין לא קיבלתי..)
אם התפטרת לצורך טיפול בתינוק, אז זו שאמורה לכתוב מכתב התפטרות. וכותבים את זה במכתב.השאלה איך הם יודעים שהתפטרתי לצורך גידול הילד??אם אני לא אומרת להם?זה כתוב במכתב התפטרות?(עדין לא קיבלתי..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: