התייעצות

• פותח הנושא yaeli
  • פורסם בתאריך

yaeli

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פנה אלי עורך ספרים עם בעיה: הכינו לו ציור (בצבעי שמן) לכריכה של ספר ויש צורך לשפץ אותו.
מדובר בתיקונים מאד עדינים של הבעות פנים, ואין באפשרותו לעמוד בהוצאה נוספת של ציור חדש.

חשבתי על כך שגם אם אנסה לתקן את התמונה, יהיה לי קשה להגיע בדיוק לאותם גוונים שהשתמשו בהם במקור, וזה עלול להראות משופץ.

אולי עדיף לעשות את התיקונים בפוטושופ אחרי סריקה?
מה אתם אומרים?

מישהו התנסה בתיקון של ציור שמן?

הסתר_פנים

משתמש פעיל
ברור פוטושופ, את יכולה לדגום את הצבעים המקוריים, למחוק,לדגום טקסטורות ולבצע המון דברים שהם בלתי אפשריים באופו ידני.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
התנסיתי בריטושים הפוטושופיים העדינים האלו, שצריך בהם המון המון מיומנות, והדגש הוא על מיומנות, אבל לא כל כך שייך להסביר על גבי הפורום, לצערי...

אם את רוצה כל מיני טכניקות ופטנטים, פני אלי באישי.

עפרה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני התנסיתי בתיקון של ציור שמן (במקור ולא בסריקה)
הבעיה היא לא 'להגיע לצבע המדויק', שהרי לכל צבע אפשר להגיע מצבעי היסוד! מדובר פשוט בעבודה רבה יותר להתעסק בצבע שמן, שהוא מלכלך ומבלגן ודורש הרבה יותר השקעה.

מובן שאין כמו הדבר האמיתי. משיכות מכחול הן משיכות מכחול, וצבע שמן הוא צבע שמן, אבל כיוון שממילא מדובר כאן בסריקה, שהרי הכוונה להשתמש לכריכה של ספר ולא לתלות בסלון, ואלו דברים זעירים, ממילא לא יורגש ההבדל. אם כך, בפוטושופ קל יותר, כמובן.

cimi

משתמש רשום
כדאי שאת התמונה תסרקי בסורק איכותי, (אם אפשר אפילו בסורק תופי.)

מנחם תעיזי

משתמש צעיר
ב"ה
שווה לנסות מיומנות בתחום הנ"ל מתפתחת מעצמה אצל הנוברים והיגעים במסתרי הפוטושופ.
כלי החותמת עשוי לעזור מאוד מאוד
כמו כן שווה לנסות את כלי המריחה וכלי ההבהרה וההכהיה.
המון בהצלחה

yaeli

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
סוף דבר, עבדתי אתמול בלילה על התיקון במשך כשעתיים, למרות שאין לי וואקום, ועשיתי את העבודה עם העכבר. אני חושבת שהגעתי לתוצאות לא רעות בכלל....
מקווה שגם העורך יאהב:)

תודה לכל המסייעים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה