נערך לאחרונה ב:
תמונות הומוריסטיות- עומדות בכללים?התמונה צריכה להיות מרגשת.
@ר-צינית
מחזירה לך כגמולך על אתגר הציצית
תנסי ליצור סיר הפוך על רצפת מטבח.. הסתבכתי המון עם זה, הבינה פשוט לא קולטת מה זה אומר
בסוף בסוף ג'יפיטי עזר לי לנסח פרומפט, וגם אז לקח המון ניסיונות עד שיצאה תמונה נורמלית
איזה אתגר...@ר-צינית
מחזירה לך כגמולך על אתגר הציצית
תנסי ליצור סיר הפוך על רצפת מטבח.. הסתבכתי המון עם זה, הבינה פשוט לא קולטת מה זה אומר
בסוף בסוף ג'יפיטי עזר לי לנסח פרומפט, וגם אז לקח המון ניסיונות עד שיצאה תמונה נורמלית
נכון, אבל רציתי תמונה ממש עם סיר הפוך, ולא סתם סיר עם מכסהדווקא השניה, זו עם המכסה על הסיר, היא ממש עונה על הדרישה.
ובאיזו תורכנה את מוציאה יצירות מתוקות כאלו?
איך הפך כל כך בקלות? וואומה שיצא לי בדזיינר: (פרומפט: סיר מהופך שעל הרצפה, ותינוק מטופף עליו עם שתי מצקות)
צפה בקובץ המצורף 1751521צפה בקובץ המצורף 1751524צפה בקובץ המצורף 1751526
תודה רבה!איזה סגנון היצירות שצרפתם? ממש מדהים ביותר !!
התמונות בסוף יצאו לך מעולה!איזה אתגר...
ועוד אומרים שהבינה חכמה!
שלב ראשון- ניסיתי לכתוב בפשטות את ההנחיה, התוצאה:
שלב שני- בדקתי מה התוצאה של ההנחיה "סיר הפוך על רצפה של מטבח"
שלב שלישי- התייאשתי, ניסיתי הנחיה של GPT
שלב רביעי- עריכה של ההנחיה
סה"כ, היה כיף לנסות...
מתי את מעלה את זה בתור "אתגר מקצועי"?
אם התמונה שקיבלת לא עונה על הציפיות שלך בגלל שהסיר לא מוצג הפוך, תוכל לנסות לעדכן את ההנחיה שלך בצורה ברורה יותר. הנה נוסח מדויק יותר שיכול לעזור:מעניין, מה ההנחיה שג'יפיטי הביא לך?
באמת סגנון מיוחד ומוצלח: הקפיצה הראשונה על הספה היוקרתיתסגנון שהתחלתי לאהוב לאחרונה, סקטצ' צבע
קרדיט ל @פנינה ריימונד שעשתה אותו בתמונה של פישל וגירתה אותי לנסות את הסגנון בדיזיינר : )
תדווח, זה לא שטינקר, הפורום חייב להישאר מקצועיהרבה תמונות עם עיוותי/הוספת אצבעות אושרו באתגר הזה וחבל. לי באתגרים הקודמים מחקו 3 כאלו
לפני כמה אתגרים דיווחתי והם לא נמחקו וכלל לא קיבלתי תגובה על הדיווחתדווח, זה לא שטינקר, הפורום חייב להישאר מקצועי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: