עזרה התורה חסה על ממונם של ישראל. רושמים שם על התיק טלית ותפילין

השודקד הלטס

משתמש רשום
גם אני חיכיתי לעיצוב הנאה והתספקתי רבות איך לעשות את הגרפיקה לשם כתובת ופלאפון על התיק טלית תפילין.
גם אני הסתפקתי אם לרקום על הריקמה של התפילין שלי את המספר פלאפון או שמא יום אחד המספר לא יהיה פעיל.
גם אני הסתפקתי האם לרקום את מספר הפלאפון שלי מבפנים או מחוץ או אולי בכלל רק מאחורה כדי שלא יכער.

תכלס התעצלתי ונשארתי בספקותי ולצערי התפילין נעלמו וכעת למוצא התפילין אין שום צורה נורמלית להגיע אלי למעט לעבור על ספרי טלפונים (מה זה?
32.png
) של כל הארץ ואז להתגלגל עד שיגיע אלי.

ומתסכל שיכולתי לעזור לו להגיע אלי על ידי חתיכת דף ממו או אפילו חתיכה מעיתון מאובק ועט שבקושי עובד שאיתם הייתי כותב שם כתובת ופלאפון זמין (אני היה לי בסידור שיש לי כמעט מהבר מצווה את המספר טלפון של בית הורי שכבר לא פעיל....)

תחסכו מעצמכם
את הכאב שיש לי על עצירה של רצף של שנים רבות שהנחתי כל בוקר את התפילין שלי.
את הכאב שיש לי על הריקמה שאהבתי, הסידור המיתולגי שלי, והטלית התפילין שכל בוקר חיכו לי לקדש את שמו יתברך ולהתחבר אליו.
את הכאב שיש לי על ההוצאה הכספית הגדולה על טלית ותפילין מהודורות כמו שהיו לי, תיק טלית נאה, סידור וכו'

אתם יכולים למנוע את זה עכשיו בקלות
קחו עכשיו דף עט ותרשמו כמה שיותר פרטים על התיק טלית ותפילין שלכם, על הסידור שלכם.
אל תחשבו על יופי. פשוט תרשמו ורק אח"כ אם אתם רוצים תשדרגו.

התורה חסה על ממונם של ישראל.

תפיצו.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לא יודע אם זה אתה
מאחל לך למצוא בקרוב
אבל כמובן שיש את גמח השבת אבידה, ששמעתי מעדות אישית שהם מתאמצים מאוד לתווך מציאות ואבידות.

היה (קיים עדיין?) חנות תפילין ברחוב חזון איש פינת רבי עקיבא בבני ברק שמגיעים איליו הרבה זוגות אבודים.
אפשר גם להפיץ תצלום של הריקמה, למי שמצא שידע לאן לפנות.

לעצם העניין אתה אכן צודק, אני כשהבאתי את התפילין לבדיקה, החזירו לי את זה עם שם על הפלסטיקים של הבתים ומספר טלפון.

ועל כל דבר כדאי לרשום שם וטלפון.

(כנראה שאנשים מפחדים שיכנסו להם לפרטיות ולכן לא רושמים שם על תפילין, רב קו, כרטיס אשראי, תיבת דואר ועל הדלת)

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
גם אני חיכיתי לעיצוב הנאה והתספקתי רבות איך לעשות את הגרפיקה לשם כתובת ופלאפון על התיק טלית תפילין.
גם אני הסתפקתי אם לרקום על הריקמה של התפילין שלי את המספר פלאפון או שמא יום אחד המספר לא יהיה פעיל.
גם אני הסתפקתי האם לרקום את מספר הפלאפון שלי מבפנים או מחוץ או אולי בכלל רק מאחורה כדי שלא יכער.

תכלס התעצלתי ונשארתי בספקותי ולצערי התפילין נעלמו וכעת למוצא התפילין אין שום צורה נורמלית להגיע אלי למעט לעבור על ספרי טלפונים (מה זה?
32.png
) של כל הארץ ואז להתגלגל עד שיגיע אלי.

ומתסכל שיכולתי לעזור לו להגיע אלי על ידי חתיכת דף ממו או אפילו חתיכה מעיתון מאובק ועט שבקושי עובד שאיתם הייתי כותב שם כתובת ופלאפון זמין (אני היה לי בסידור שיש לי כמעט מהבר מצווה את המספר טלפון של בית הורי שכבר לא פעיל....)

תחסכו מעצמכם
את הכאב שיש לי על עצירה של רצף של שנים רבות שהנחתי כל בוקר את התפילין שלי.
את הכאב שיש לי על הריקמה שאהבתי, הסידור המיתולגי שלי, והטלית התפילין שכל בוקר חיכו לי לקדש את שמו יתברך ולהתחבר אליו.
את הכאב שיש לי על ההוצאה הכספית הגדולה על טלית ותפילין מהודורות כמו שהיו לי, תיק טלית נאה, סידור וכו'

אתם יכולים למנוע את זה עכשיו בקלות
קחו עכשיו דף עט ותרשמו כמה שיותר פרטים על התיק טלית ותפילין שלכם, על הסידור שלכם.
אל תחשבו על יופי. פשוט תרשמו ורק אח"כ אם אתם רוצים תשדרגו.

התורה חסה על ממונם של ישראל.

תפיצו.
אגב, אם יש סידור בפנים, אז בכלל אפשר לרשום על הסידור שם ומספר טלפון, מבלי ספקות...

עץ הדעת טוב ורע

משתמש סופר מקצוען
פשוט רוקמים את המספר פלאפון שלך (סיפור של כ25 ש"ח בלבד!) כעת ואם יום אחד הוא לא יהיה פעיל, מקסימום במקרה הגרוע ביותר קונים נרתיק חדש (אפשר גם רק להוריד את המספר עם פורם ולרקום מספר חדש).
כמה יעלה 200 ש"ח? 250?
תפילין עולות אלפי שקלים!

המלצה: אני רקמתי מס' פלאפון שלי על הטלית של שבת, בפינה איפה שהציצית למטה, הצבע חוט ממש דומה לטלית ואין סיכוי שזה יורד בכביסה / בניקוי יבש...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה