עזרה השמנה אחרי הניתוח בריאטרי

בראשית-2

משתמש מקצוען
הי אני מנותחת לאחר ניתוח קיצור קיבה
עשיתי את הניתוח לפני כשנה וחצי
ולצערי בחודשים האחרונים אני מתקשה מאוד לשמור וחיתי עליה משמעותית במשקל
אשמח לשמוע איך אני יכולה להקטין את הקושי?
ולחזור לשמור...

שוין

משתמש רשום
מאוד מעניין אותי האם יש גם את התופעה הזאת לאחר ניתוח מיני מעקף? שקשה לשמור ומתחילים לעלות שוב..

אושר שמח

משתמש רשום
הי אני מנותחת לאחר ניתוח קיצור קיבה
עשיתי את הניתוח לפני כשנה וחצי
ולצערי בחודשים האחרונים אני מתקשה מאוד לשמור וחיתי עליה משמעותית במשקל
אשמח לשמוע איך אני יכולה להקטין את הקושי?
ולחזור לשמור...
איזה ניתוח עשית? שרוול או מיני מעקף אני לפני ניתוח וזה מעניין אותי

שוין

משתמש רשום
אולי יש מישהו אחר שיוכל לענות כמובן מניסיון על השאלת המיליון האם גם בניתוח מיני מעקף חווים את הקושי בשמירת משקל לאחר כשנה וחצי שנתיים?

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מנסיון "משפחתי" מעקף /מיני מעקף (תלוי בתקופות... הותיקים יותר זה מעקף) הרבה יותר יציבים מהמשורוולים.

בחכמה יבנו

משתמש פעיל
מחילה,
בלי קשר לניתוח
עם בעיה של אכילה מרובה/עליה במשקל וכו'
מומלץ ממש טיפול בהתמכרויות

כתיב וכתב

משתמש פעיל
נראה שהכותב האחרון הוא חלק ממשפחת המנותחים או לפחות מבעלי עודף משקל ואו מדבר מניסיון מקצועי.....

לגופם של דברים..(כאחד שהוא מנותח ממשפחת המעקפים וקרא לא מעט חומרים מקצועיים בנושא )
מותר להיות רעבים, הניתוח פוטר את הענין של הכמויות, שעם הזמן גודל במעט, אך אל אמור לחזור למקור ואפי לא להתקרב, וכן מטפל בספיגה שבעצם גורם שהגוף יספוג רק כשליש מהאוכל שאכלנו.

ע''כ לפי כלל המחקרים והנתונים(במיני מעקף אין עוד הרבה שנים ניסיון) מי ששומר על ההנחיות ולא שובר את הכללים לא אמור להשמין ובוודאי שלא בצורה חריגה.

הנכתב הוא לפי דעת אנשי המקצוע ופרסומים רשמיים של האוניברסטאות בעולם אני אישית לא כזה הרבה זמן מנותח כך שלא יכול להעיד ע''ע.

בסביבה שלי מכיר כאלו שהשמינו רק במידה ושברו את הכללים הבסיסיים מוגז הקאות וכמויות מתוקים

בחכמה יבנו

משתמש פעיל
כל דיאטה נשברת כששוברים את הכללים
טיפול בהתמכרויות, מונע או מפחית את שבירת הכללים
יש בזה ירידה לעומק הבעיה של האכילה
לכן נראה לי חשוב מהכל
רפוש לכולנו

יונלה

משתמש מקצוען
אולי יש מישהו אחר שיוכל לענות כמובן מניסיון על השאלת המיליון האם גם בניתוח מיני מעקף חווים את הקושי בשמירת משקל לאחר כשנה וחצי שנתיים?
אם לא שומרים על הכללים כל סוגי המנותחים יעלו בחזרה במשקל,
אין אפס!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה