זבת חלב ודבש
משתמש רשום
משתמש זה בחר להגביל מי יכול לראות את הפרופיל המלא שלו........ איך אני פותח את זה שכן ייכלו לראות??.?
משתמש זה בחר להגביל מי יכול לראות את הפרופיל המלא שלו........ איך אני פותח את זה שכן ייכלו לראות??.?
למטה יש אפשרות להוסיף תיוג שזה אומר שאם מישהו כותב אשכול על סוודרים למשל, ע”י התיוג יוכלו אחרים למצא בקלות מידעמישהו יכול להסביר אייך אפשר להעלות נושא חדש ?ניסיתי כמה פעמים וזה רושם לי שהתוכן יכיל 2 תגיות לפחות
מזה אומר??
לא הבנתימשתמש זה בחר להגביל מי יכול לראות את הפרופיל המלא שלו........ איך אני פותח את זה שכן ייכלו לראות??.?
לעשות מנוי פרימיוםאפשר לשנות את השם שלי,
זאת אומרת במקום השם הכול טפוס לשם אחר אפשר?
למנויי פרימיום אפשר.זאת אומרת במקום השם הכול טפוס לשם אחר אפשר?
לא, רק מנויי פרימיום יכוליםאפשר לשנות את השם שלי,
זאת אומרת במקום השם הכול טפוס לשם אחר אפשר?
איך עושים מנוי פרימיום?אז איך אני עושה את זה?
כןלא אני לא רוצה לעשות מנוי,
השאלה אם אפשר בדרך נוספת ללא מנוי?
אין דבר כזה להתנתק..כ
כן
לפתוח משתמש חדש
להתנתק ולהירשם כמשתמש חדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: