דרוש מידע השלמת בגרויות אשמח לכל מידע

שרה אפרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
UX UI
יש לי להשלים עוד 7 יחידות לקראת התואר,
האם כדאי לי ללמוד לבד או להרשם דרך מקום מסודר,
אם מישהו יודע על מקום שאפשר להשלים עם חוצים לבגרות,
מחפשת את הדרך הקלה והמהירה ביותר.
תודה רבה

שיבוא

משתמש פעיל
ככה: קודם את פונה ליחידה האקסטרנית של משרד החינוך. הם ממירים לך את החוצים לבגרויות ואומרים לך מה חסר לך לבגרות מלאה + מה שאת רוצה להשלים- שזה כבר עניין שלך. את נרשמת לבחינות שאת מעונינת לעבור. לומדת את החומר- אפשר לבד, תלוי ביכולת שלך. יש מיקודיות בכל המקצועות.
אשמח לענות לך על שאלות אם את צריכה.
אגב- מנסה להבין, התחלת כבר לעשות תואר? איך נתנו לך בכלל בלי בגרות להירשם למוסד לימודי?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שאלה בנושא:
אם למדתי במוסדות חרדיים נטו...
(אני גבר),
יש סיכוי להשלים את כל החומרים לבגרויות?

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איך אני פונה ליחידה של משרד החוץ?

שיבוא

משתמש פעיל
שאלה בנושא:
אם למדתי במוסדות חרדיים נטו...
(אני גבר),
יש סיכוי להשלים את כל החומרים לבגרויות?
דעתי בניגוד לאחרים היא שלא. לתעודת בגרות צריך 21 יחידות לימוד. בכמה מקצועות חובה ובמקצוע אחד מתוגבר.
זה לא מעט. כמובן שזה אפשרי. אבל לדעתי זה יקח הרבה זמן. אולי כבר עדיף לעשות מכינה במקום.
אלא אם כן יש לך מלא זמן ללמוד.
איך אני פונה ליחידה של משרד החוץ?
אפשר לדעת מה זה?

שיבוא

משתמש פעיל
אם יש לך מכינה אתה יכול ללמוד תואר. העניין הוא שלא כל מקום לימודים לתואר מקבל כל מקום שיש בו מכינה, כך שהטוב ביותר הוא לעשות מכינה במקום בו אתה רוצה להוציא תואר.
מכינה זה אומר שאתה מגיע פעם/פעמיים בשבוע, במשך שנה (תלוי במקום), למקום לימודים, ולומד כל מיני דברים שלדעתם הופכים אותך לראוי להוציא תואר.
מה הרווח? אין רווח מיוחד. זה פשוט חוסך לך את העניין של ללמוד 21 יחידות בגרות לבד.
עוד משהו- השלמת בגרויות זה בחינם. מלבד קניית ספרי לימוד. שזה גם לא מעט. מכינה זה ממש לא בחינם......
מבחינה רוחנית- אתה צריך לברר ואולי גם לשאול רב. מה שבהשלמת בגרויות אין שום בעיה כי אתה לומד לבד בחדר....
בהצלחה!!!!!! אם יש לך עוד שאלות- בכיף.

שרה אפרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
UX UI
ככה: קודם את פונה ליחידה האקסטרנית של משרד החינוך. הם ממירים לך את החוצים לבגרויות ואומרים לך מה חסר לך לבגרות מלאה + מה שאת רוצה להשלים- שזה כבר עניין שלך. את נרשמת לבחינות שאת מעונינת לעבור. לומדת את החומר- אפשר לבד, תלוי ביכולת שלך. יש מיקודיות בכל המקצועות.
אשמח לענות לך על שאלות אם את צריכה.
אגב- מנסה להבין, התחלת כבר לעשות תואר? איך נתנו לך בכלל בלי בגרות להירשם למוסד לימודי?
ווואייי ממש עזרת לי
תודה על ההשקעה!!

efrattgl

משתמש חדש
יש לי להשלים עוד 7 יחידות לקראת התואר,
האם כדאי לי ללמוד לבד או להרשם דרך מקום מסודר,
אם מישהו יודע על מקום שאפשר להשלים עם חוצים לבגרות,
מחפשת את הדרך הקלה והמהירה ביותר.
תודה רבה
אני אישית עשיתי השלמת בגרויות במסלול של HIGHQ
העדפתי שתהיה לי מסגרת כי אני לא הייתי מצליחה ללמוד לבד בבית.. בטח שהחומר כבר היה רחוק ממני. יש להם בגרות 5 יחידות בגיאוגרפיה שהיה נחמד להשלים ואפילו חומר מעניין. וגם מתמטיקה עשיתי הרחבה ל-4 יחידות

שרה אפרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
UX UI
אבל זה המווון שעות יש לי להשלים בהיסטוריה ספרות ולשון כל אחד שתי יחידות לא יודעת אם זה משתלם לי להשקיע כזה המווון זמן השאלה אם שווה לי ללמוד לבד בבית אם אני יסתדר עם זה....

שיבוא

משתמש פעיל
אבל זה המווון שעות יש לי להשלים בהיסטוריה ספרות ולשון כל אחד שתי יחידות לא יודעת אם זה משתלם לי להשקיע כזה המווון זמן השאלה אם שווה לי ללמוד לבד בבית אם אני יסתדר עם זה....
לגמרי כן.
תראי, רק את מכירה את היכולות שלך ויודעת אם מתאים לך ללמוד לבד. זה דורש משמעת עצמית וכושר למידה מסוים, זמן וחשק.

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איך אני פונה ליחידה האקסטרנית?

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
אני השלמתי בגרויות שנה שעברה
היה לי חוצים וגם בגרות במתמטיקה (4 יח"ל) כולל מגמה טכנולוגית בהיקף של 5 יח"ל אז הייתי צריכה להשלים:
אזרחות, ספרות, תנך, דינים, אנגלית(מבחירה. בעיקרון אפשר להמיר את החוץ)ומחשבת ישראל
אני השלמתי בצורה עצמאית זתאמרת שהורדתי חומרים מהרשת (ספרות, תנך) אנגלית נעזרתי בכמה ניקיות אלופות שפשוט הצילו אותי! דינים החומר זה מתוך הקיצור שולחן ערוך ואזרחות קניתי את הספר לדעתי חבל להשקיע במקום שמכין לבגרויות אלא אם כן את עושה בגרות במתמטיקה ואז את תצטרכי אבל תקחי רק את המתמטיקה
אני עשיתי תמסלול של ממ"ד בגלל שאמרו לי שהתנך החרדי מאד קשה וחבל כי הם סתם מנסים להתקיל בפועל התנך באמת היה קל אבל האזרחות והספרות היו קשים (מבחינת תכנים היה בסדר גמור)
אם את גרה באזור המרכז אז השלוחה האקסטרנית היא בפתח תקווה ברחוב עמל 48 והמבחנים זה בכל מיני בתי ספר-תיכונים בפתח תקווה /חולון (לפי מה שזכור לי שואלים איפה הכי קרוב)
לכל שאלה אני כאן :)

שטיין

משתמש רשום
עיצוב גרפי
לצורך השלמת בגרויות בתנ"ך, ספרות, יהדות, אזרחות,
אם מישהו יוכל לצרף קישור לחומרים למבחנים או הסבר איפה לחפש זה מאודדד יעזור לי, ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי, וכל כיוון או מידע יועיל לי.
החיים מצחיקים :) אשמח להסבר איפה ניתן להשיג את הספר באזרחות.
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה