כן.שאלה בנושא:
אם למדתי במוסדות חרדיים נטו...
(אני גבר),
יש סיכוי להשלים את כל החומרים לבגרויות?
יש תוכניות חינמיות במרכזי הכוון.שאלה בנושא:
(אני גבר),
דעתי בניגוד לאחרים היא שלא. לתעודת בגרות צריך 21 יחידות לימוד. בכמה מקצועות חובה ובמקצוע אחד מתוגבר.שאלה בנושא:
(אני גבר),
אפשר לדעת מה זה?איך אני פונה ליחידה של משרד החוץ?
זה במקום בגרויות?אולי כבר עדיף לעשות מכינה במקום
ווואייי ממש עזרת ליככה: קודם את פונה ליחידה האקסטרנית של משרד החינוך. הם ממירים לך את החוצים לבגרויות ואומרים לך מה חסר לך לבגרות מלאה + מה שאת רוצה להשלים- שזה כבר עניין שלך. את נרשמת לבחינות שאת מעונינת לעבור. לומדת את החומר- אפשר לבד, תלוי ביכולת שלך. יש מיקודיות בכל המקצועות.
אשמח לענות לך על שאלות אם את צריכה.
אגב- מנסה להבין, התחלת כבר לעשות תואר? איך נתנו לך בכלל בלי בגרות להירשם למוסד לימודי?
אני אישית עשיתי השלמת בגרויות במסלול של HIGHQיש לי להשלים עוד 7 יחידות לקראת התואר,
האם כדאי לי ללמוד לבד או להרשם דרך מקום מסודר,
אם מישהו יודע על מקום שאפשר להשלים עם חוצים לבגרות,
מחפשת את הדרך הקלה והמהירה ביותר.
תודה רבה
לגמרי כן.אבל זה המווון שעות יש לי להשלים בהיסטוריה ספרות ולשון כל אחד שתי יחידות לא יודעת אם זה משתלם לי להשקיע כזה המווון זמן השאלה אם שווה לי ללמוד לבד בבית אם אני יסתדר עם זה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: