השראה השלבים הראשונים של כל סטרטאפ #אתגר מתגלגל

• פותח הנושא sr
  • פורסם בתאריך

sr

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ריקי. דחפת אותי למים.
אז קודם כל תודה. מקוה שיהיה מעניין.

שמי שיפי רפפורט
אני מעצבת וממתגת. בשנתיים האחרונות גיליתי את עולם הprodact -והתאהבתי בו.
קצת מהחומרים תוכלו לראות באתר www.srapaport.co.il
אני מבצעת הרבה פרויקטים ביחד עם השותפה שלי @באלמעלה - שרי גרינפלד - שבקרוב משיקה את האתר המגניב שלה

ועכשיו נתחיל לספר קצת היסטוריה.
לפני 10 שנים, שרי הקימה אתר/בלוג שנקרא: בשמחות. היו בו שלטים ורקעים לאירועים. הטרפיק היה נחמד. במיוחד לנוכח העובדה שלא השקיעה בפרסום, אך האתר ננזח בעקבות כך, שכל לקוח, רצה תיקונים ושינויים מה שדרש התעסקות רבה שלא הצדיקה את מחיר העבודה.

ומאז יש לשרי חלום .לפתח את זה לפלטפורמה אוטומטית משוכללת ולכלי מהפכני בעולם מיתוג האירועים בציבור היהודי בכל העולם... דברים טובים קורים בשנים ושרי ואני החלטנו לשלב כוחות ולנסות להעיף את זה הלאה.
לפני כשנה וחצי, ישנו ושרטטנו את הflow של המסכים. נוצר לנו מוצר מורכב במיוחד. כלות הפתח שלו היא מאות אלפי שקלים. הרמנו ידיים והכנסו את החלום חזרה למגירה.
נקפוץ קדימה. לפני חצי שנה, התפרסמה מודעה מטעם מעוף בה הזמינו אנשים להשתתף באקסלטור. קפצננו על הגל.
ראשית הצטרף אלינו נפתלי שמרלר יזם cto @רי מקס והחלטנו יחד לצאת לדרך

התקשרנו, סיפרנו. קיבלנו הערות. דיוקים. ואז למדנו את הכלל הראשון: לחשוב צריך בגדול, לבצע חייבים להתחיל בקטן.
בשביל ליצור מוצר חייבים להתחיל עם גירסת mvp - minimum viable product, מוצר בר-קיימא מינימלי כדי שנוכל לראות שיש למוצר ביקוש לפני שמשקיעים בפיתוח הגדול.
הנה הסבר מפורט יותר:

התחלנו את האקסלטור עם 2 מנטורים מדהימים. אדם גריי ואביגדור פקטור, למדנו המון מושגים חדשים, עשינו סקר שוק, תיקנו ודייקנו את המוצר ויצאנו לאחרונה עם גירסת mvp ראשונה. מאז אנחנו משפרים ומתקנים כל הזמן.
הקורונה הביאה איתה המון מידע און ליין. מצאנו את עצמינו לומדות בלי הפסקה. היה מרתק! מחכים! והכי חשוב: מנוצל!

פה אשים לכן כמה כלים חשובים:
מודל הCanvas
1598483621040.png

הכללים של בן ווינר - מנהל שותף בקרן השקעות Jumpspeed לבניית מצגת נכונה
1598483688569.png

להשראה, אתר עם אוסף מצגות מקוריות - Pitch Decks של כל החברות הכי חשובות בעולם!!! תוכלו לראות מאיפה כולן התחילו

תכלס, יש לכם חלום? תממשו אותו.
הוא שואב המון זמן ותקחו את זה בחשבון.
תשתמשו בכלים מקצועיים. תבדקו סקר שוק והכי חשוב. תבדקו איך המוצר שלכם פותר את הבעיה ללקוח הקצה. לא לכם!

לסיום
רגע לפני שעולים לאויר רשמית אנחנו מזמינים מעצבים ומעצבות נוספים להצטרף ולמכור את העיצובים שלהן באתר ולהרוויח הכנסה פסיבית. דברו איתנו! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מספר המקומות בשלב זה מוגבל

ועוד אנקדוטה
לפני כחצי שנה השתתפו באקתון של max ו coriander היה ממש כיף ומלא אנדרנלין.
עלינו לגמר וביום ראשון האחרון היה סוף סוף הגשה. אמנם לא זכינו במקום
אבל הרווחנו משם שת"פ חדש

>השראה<

מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הדמיות בתלת מימד
UX UI
D I G I T A L
עימוד ספרים
@sr יפה ומחכים.

לא אתגרתם הלאה:rolleyes:

סיון

המניפה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
wowww
@sr ו @באלמעלה - אתן השראה אחת גדולה!
עשיתן תהליך מעורר כבוד - צעד אחרי צעד.
תודה על הפירוט המחכים והמידע המועיל ממש מתוך הנסיון המעשי שלכם.
ואם @רי מקס בתמונה - אז יש כאן שילוב כוחות מקצועי נדיר!

מחכים להזמנה להשקה ;)

sr

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צודקים שכחתי לאתגר הלאה
חושבת לקרוא לשרית פדידה @sarit_f האשה והאגדה
שתספר לנו קצת על משלבים מיתוג מדויק בפרינט וגם בדיגיטל

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה