מישהו מכיר סוכן טוב להשכרת רכב ( 8 מקומות ) בדברצן?
דרך האתר, או שאתה מדבר עם סוכן? פשוט דברצן זה מקום די רדום ואני נוחת שם בלילה (12) וממריא לפנות בוקר (3) באתרי ההשכרה קשה למצוא השכרה זמינה בשעות אלו, מה גם שאני צריך רכב גדול (כאמור)אני שוכר דרך הרץ בארץ, עם קוד הנחה של אלעל.
לחלופין אפשר דרך economy rental Cars
המלאי נגמרeconomy rental Cars
לא חושב שיש השכרה שם ב12 בלילה.דרך האתר, או שאתה מדבר עם סוכן? פשוט דברצן זה מקום די רדום ואני נוחת שם בלילה (12) וממריא לפנות בוקר (3) באתרי ההשכרה קשה למצוא השכרה זמינה בשעות אלו, מה גם שאני צריך רכב גדול (כאמור)
בעיה רצינית...לא חושב שיש השכרה שם ב12 בלילה.
נסגר בסביבות 6 בערב.
להחזיר זה לא בעיה. תמיד יש אפשרות להחזיר את המפתח לקופסה.
יש גם השכרות בעיר.בעיה רצינית...
יש מצב שיביאו לנו את הרכב למלון בדברצן בבוקר? (לשם ניסע עם מונית) או שנצטרך לחזור לשדה?
אין לי.בכל מקרה אם יש לך מספר של סוכן אשמח לקבל
מעניין כי באתר הזה לא התנגדו לרעיון של 1 בלילה..יש גם השכרות בעיר.
רק להרץ יש בשדה ממש, וכל השאר זה בעיר.
אין לי.
מזמין דרך האתר של קשר רנט
מעניין מאדמעניין כי באתר הזה לא התנגדו לרעיון של 1 בלילה..
ועוד יותר מעניין שהם לא התנגדו לרעיון של השכרה בשדה למרות שרק להרץ יש, יתכן שהם שולחים את האוטו עם נציג מחברת ההשכרה, בפולין שכרתי כבר כמה וכמה פעמים דרך סוכן של חברת השכרה לא ידועה, אין להם עמדות כמעט בשום שדה, תמיד שולחים נציג, המעלה היא שבגלל זה יש להם השכרה בכל שדה תעופה ובכל שעהמעניין מאד
בדברצן יש 4 חברות השכרה עם משרד בשדהיש גם השכרות בעיר.
רק להרץ יש בשדה ממש, וכל השאר זה בעיר.
אין לי.
מזמין דרך האתר של קשר רנט
איך אני מגיע לחברה הזאת?יש רכבים גם בלילה,
למשל של חברת אוטונום, רק שתשלם תוספת של כמה עשרות דולרים על שעת האיסוף (בין שלושים לשישים אינני זוכר)
אגב מישהו מיכם יודע איך אם בכלל, אני יכול לשכור רכב בשעה שהרישיון שלי הוא עוד לא בן שנה (8 וחצי חודשים)
אצל מי אתה שוכר בד"כ?בדברצן יש 4 חברות השכרה עם משרד בשדה
אני שכרתי באקונומי אבל דרך חברת תיווך שניסתה לעקוץ אותי (הסיפור כתר נכתב פה פעמיים)אצל מי אתה שוכר בד"כ?
אשמח לקבל את המייל הישיראני שכרתי באקונומי אבל דרך חברת תיווך שניסתה לעקוץ אותי (הסיפור כתר נכתב פה פעמיים)
אבל החברה עצמה ממש ישרה ויותר זול בהרבה
יש לי את המייל הישיר של הסוכנות שם אם אתה רוצה
debrecen # autonom.huאשמח לקבל את המייל הישיר
תודה רבה!
כן, שמתי לבdebrecen # autonom.hu
סליחה לא אקונומי אלא אוטונום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: