לצערי אין לנו אפשרות ליסוע לחודשיים במצב הכלכלי הנוכחי...לארוז וליסוע הרחק--
אין הרבה מה לעשות
אולי אטמים טובים יעזרו
אף אחד לא כתב כאן שהוא כועס, זועף או עצבניאולי אני ירגיז, אבל את הבניה מסתמא לא תעצרו, ורק תהיו עצבניים כל היום ותהרסו לעצמכם את הבריאות.
אני ממליץ שתחשבו אם עצמכם האם שווה לכם בנוסף לרעש והלכלוך להיות עצבניים חודשים ארוכים ?
בטוח שלא !!!!!!!!!!! אז אולי תנסו להבין את הצורך שלהם בבניה ולשמוח בשמחתם....
לא בגלל שאני איזה צדיק... אבל פשוט לא שווה להיות זועפים ורוטנים במשך חודשים...
בול!אני כמעט אומר "יצאתי מדעתי תכף אשוב" ...
היי שלא תבין לא נכון,אולי אני ירגיז, אבל את הבניה מסתמא לא תעצרו, ורק תהיו עצבניים כל היום ותהרסו לעצמכם את הבריאות.
אני ממליץ שתחשבו אם עצמכם האם שווה לכם בנוסף לרעש והלכלוך להיות עצבניים חודשים ארוכים ?
בטוח שלא !!!!!!!!!!! אז אולי תנסו להבין את הצורך שלהם בבניה ולשמוח בשמחתם....
לא בגלל שאני איזה צדיק... אבל פשוט לא שווה להיות זועפים ורוטנים במשך חודשים...
אני רק מקווה שזה יהיה באמת "תכף"...בול!
רעיון מקורי ולא ישים בעלילבדרך כלל עיקר הרעש (קדיחות, דפיקות וכדו') הוא בתקופה הראשונה, אחר כך כבר פחות.
לדעתי, יש טעם שתאספו את חמשת השכנים, תבקשו מהם להקצות סכום כסף (משהו כמו 100 שקל כל אחד, זניח יחסית לעלות בניה) ותשכרו לכם דירה מרוהטת לחודש, עד שעיקר הרעש יגיע כבר לסיומו.
כי? כי כתבתי בטעות 100 במקום 1000?רעיון מקורי ולא ישים בעליל
כי 100 שקל אולי יתנו,כי? כי כתבתי בטעות 100 במקום 1000?
כל הכבוד.היי שלא תבין לא נכון,
חתמנו להם על ההיתרים בכיף,
ובאמת שאנחנו שמחים איתם
ובכל אופן קשה לנו עם הרעש...
ממש לא שומעים אחד את השני
וכל שיחה צריכה להתנהל בצרחות
לא צריך להתחשב מה קורה לשכנים אחרים, זו לא בעיה שלכם, לכם זה מפריע וזה מה שאתם מבקשים.כי 100 שקל אולי יתנו,
ואז נוכל להשכיר יחידה ליום אחד
ויותר מזה, אף אחד לא ייתן...
אני הרי לא השכנה היחידה
ואם הם יפרגנו לכל השכנים דירה לחודש אז---
אתם לא רצינים ?! מה אף אחד לא בנה פה ?! אך אחד לא קדחו לו בראש ?! הגזמתם, לדעתי האשכול הזה נועד לתת פורקן ללב של המשתמש... שום תועלת מעבר לכך לא תצא מהאשכול הזה, באחריות!!!!!!!!!!בדרך כלל עיקר הרעש (קדיחות, דפיקות וכדו') הוא בתקופה הראשונה, אחר כך כבר פחות.
לדעתי, יש טעם שתאספו את חמשת השכנים, תבקשו מהם להקצות סכום כסף (משהו כמו 1000 שקל כל אחד, זניח יחסית לעלות בניה) ותשכרו לכם דירה מרוהטת לחודש, עד שעיקר הרעש יגיע כבר לסיומו.
לא! אין פתרון!!!מה עושים???
יש פתרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: