עזרה השבת אבדה לטבעות

שוקולית:)

משתמש מקצוען
אחרי שראיתי פה כמה כאלו שנושעו בזכות 'פרוג' ומצאו אבדות, אני מנסה לפרסם בשביל אחות שלי, אולי תבוא מכאן האבדה למרות שכבר נראה כי אין לה הרבה סיכויים.

לפני כמה שנים במוצאי חג השבועות נעלמו לה שני טבעות זהב לבן, אחת טבעת נישואין והשניה טבעת עם אבן ועיטורים משובצים, לכאורא הם נפלו באוטובוס של עילית אבל יכול להיות גם אופציות אחרות באיזור ירושלים/ביתר [הם היו בשבועות בירושלים].
אולי יש מי ששמע על מציאה כזו בעבר?
נראה לכם שיש עדיין סיכוי?

משתמש מקצוען
אחרי שראיתי פה כמה כאלו שנושעו בזכות 'פרוג' ומצאו אבדות, אני מנסה לפרסם בשביל אחות שלי, אולי תבוא מכאן האבדה למרות שכבר נראה כי אין לה הרבה סיכויים.

לפני כמה שנים במוצאי חג השבועות נעלמו לה שני טבעות זהב לבן, אחת טבעת נישואין והשניה טבעת עם אבן ועיטורים משובצים, לכאורא הם נפלו באוטובוס של עילית אבל יכול להיות גם אופציות אחרות באיזור ירושלים/ביתר [הם היו בשבועות בירושלים].

אני עדיין בתקווה... אולי??:rolleyes:

משתמש מקצוען

מקפיצה...

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
בדיוק היום קיבלתי במייל מודעה דומה:

נמצאה אתמול, ו' סיון תשע"ח טבעת זהב משובצת יהלום בכותל,
בשעה 22:40, בכיורי הנשים.

המאבד יפנה לטל': 053-3147215

אם נעביר את המייל יש סיכוי שהאבידה תושב לבעליה,
המשיכו להעביר ותהיו חלק מהמצווה.
תזכו למצוות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה