לדעתי לא אמור להינזק ההשבה למייל ,אבל ספאם זה כמעט ב99.9%
לפני חנוכה קיבלנו משהו ממש דומה
---------- היקרה,
תודה על התעניינותך בהזדמנות הרווחת הזו; אני שמח שאתה מוכן לעזור לי להציל את הקרן מלהיות נשף על ידי פקידי בנקים מושחתים כאן טוגו ואני רוצה שתדעו כי גורלו כי הביא אותנו יחד.
אני פונה אליכם על הקופה שהותירו אחרוני (שנפטר לפני כמה שנים), ואני מתבקשת לספק את קרובי משפחתו של משרד האוצר, שבו הקרן מופקדת כרגע או שהוחרמו כספים על ידי הרשויות כמו שטר ללא דורש ולכן אני יצרתי לך קשר כי יש לך את אותו שם איתו.
כל מה שאני דורש ממך הוא שיתוף פעולה מלא שלך בכל החובות והתערוכה של אמון מחייב על השגת הפרויקט הזה. בשלב זה, האינטרס שלנו הוא להבטיח כי הכוח הוא הבטיח לך לנהל את האחוזה המדוברת. אני רק מבקש את שיתוף הפעולה המלא שלך כדי לעמוד בתור bonafide הבא של קרובי משפחה שבו הליך התביעה יהיה השתתפו משפטית לך לקבל העצמה של בית המשפט העליון של לומה טוגו כמו יורש האחוזה שלי לקוח שנפטר.
הלקוח שלי אמר, מת בלי פרנסה יהיה לבטא מי צריך לרשת את האחוזה שלו, כתוצאה של ואקום זה, העצמי הטוב שלך יכול לבוא כמו קרובי משפחה הבא של הלקוחות שלי המנוח. זה לא דבר של חוסר מוסריות או בלתי חוקית לך לעמוד בתור bonafide הבא של קרובי משפחה כי החוק מאפשר את זה ואנחנו נשארים בתוך החוק כדי להשיג מטרה זו.
נשיג את המסמכים המשפטיים הדרושים מחלק המבחן של בית המשפט העליון כדי להעדיף אותך כנהנה לאחוזה האמורה. מסמכים אלה שיתקבלו מבית המשפט הם: 1. מכתבי מינהל. 2. תצהיר תביעות.
מכתבי המינהל הם הכלי החיוני ביותר, אשר כאשר הוציא וחתם על ידי השופט הראשי של בית המשפט העליון, זה זכאי לך לחלוטין לנהל או לקחת את האחוזה. תצהיר התביעות הוא גם מסמך תומך חזק, שגם הוא יבטא את שמך באופן חוקי ויהיה בעל הסמכות המשפטית המלאה לרשת את אחוזתו של המנוח בתור קרובי משפחה.
זהו הליך ברור הכרחי מנקודת מבט משפטית. לאחר שהמסמכים יובטחו ויועברו למשרד האוצר, לא תהיה לפירמה ברירה אלא לאמת אותו מבית המשפט, ואם ימצא אותנטי, הם יעבירו את האחוזה אליכם, בתור קרובי משפחה, אל הלקוח שנפטרתי. לאחר שהצהרתי בבירור כאמור לעיל, תסכים איתי כי הגישה שלנו תהיה חוקית ולכן מאפשר לנו לממש את העברת האחוזה לך בתוך פרק זמן קצר.
לכן הייתי אסיר תודה אם תקרא את הדואר הזה ותחזור אלי מיד כדי לאפשר לנו להתחיל את הצעד הראשון. אנו נסכים על יחס המניות לסיוע שלך על תגובתך.
אני יכול לנצל הזדמנות זו שוב כדי להרגיע אותך כי זוהי עסקה חופשית ללא תוצאות לאחר מכן, כי כל תהליך יטופל באופן חוקי כדי להגן על האינטרס שלך כל הפרה של החוק המסדיר ענייני הירושה לפי המקרה. אתה באמת צריך להבין את התהליך לפני שאנחנו מתחילים.
לאחר שהבנו את התהליך של תביעה זו, כאן למטה זה מה שאנחנו עומדים להרוויח בתביעה זו, הקרן המדוברת היא 3.4 מיליון דולר (שלושה מיליון, ארבע מאות אלף דולר ארה"ב דולר). לאחר ההעברה המוצלחת של הקרן לחשבון הייעודי שלך בארצך, 45% מהקרן הכוללות יהיו בשבילך, 45% יהיו לי ולמשפחתי ואילו 10% הנותרים ישמשו להקמת קרן הצדקה שלך מדינה בשם הלקוח המנוח שלי. אם יש לך שאלה לגבי יחס השיתוף הזה, תרגיש חופשי, זוהי עסקה.
כל מה שאני צריך ממך הוא הסכמתך המלאה בהחזרת הקרן הזו, אין צורך הרבה יותר עכשיו מאשר את הפרטים המלאים ליצירת קשר כגון כדלקמן:
(1) השמות שלך מלאים ..........................
(2) כתובת ביתית ומשרדית
(3) מקצוע ומיקום ..........
(4) מין .........................
(5) הגיל שלך ...............................
(6) מצב משפחתי ........................
(7) מספרי טלפון ופקס כוללניים.
בכל מקרה, יש צורך במידע זה כדי להציג בפניך באופן רשמי למשרד האוצר מכתב טיוטת בקשה, אשר יוגש על ידי תצהיר בשבועה בשבועה של טוגו, לום שיפוט.
קדמה לכך בקשה להענקת מכתבי מינהל על ידי הממונה הממנה אותך כמבצעת / מנהל האחוזה הנ"ל.
אני רוצה להבטיח שאין לך מה לדאוג כי כל ההליכים יהיו משפטיים ולגיטימיים, לפחות בתור אינטלקטואל אתה יכול לקבוע פעולות שעלולות להיחשב סלידה לחוק. כעורך דינו האישי; הבנק ישחרר את הקרן למי שאני מציג בפניהם. ממתין לתשובתך ולמידע הנדרש.
כל טוב.
Barrister Reginald מומו (ESQ)
כבר בהתחלה זה היה לנו ממש חשוד ,כי לא זוכרת שיש לנו איזה בנדוד שלישי שגר איפשהו
בעלי התייעץ עם עורך דין שמאוד מבין בעניינים האלו. אמר שזה נשמע לו ממש חשוד ,כמובן לא להביא פרטים וכו' ,אבל גם לא להתייחס לזה .