לי יש 100 שיחות מקול הלשון, האחרונות מתשע"ו. הענין שהם באותם נושאים.
אם למישהו יש שנים יותר מאוחרות, אן נושאים אחרים, אז הוא יודע מה לעשות...
בנושא היעוץ
יש איסור מוחלט להעביר
את הרצאות
האם הצלחת להשיג עוד הרצאות ?
בנוסף, האם את יודעת אם ניתן להתייעץ איתו וכיצד ?
את יכולה לפרט מדוע?בנושא היעוץ
יש איסור מוחלט להעביר
את הרצאות
דרך מכון ידידיה אפשר גם להתיעץ איתו ?יש שיעורים שלו, להכשרת יועצים. הייתי מציעה לך לפנות למכון ידידיה ולראות איתם אם יש שיעורים שאפשר לקבל בחינם ואם לא- להצטרף לסדרה.
דרך מכון ידידיה אפשר גם להתיעץ איתו ?
האם אפשר להתייעץ איתו גם בבעיות פשוטות של הגיל הרך או רק בבעיות רציניות של גיל ההתבגרות וכד' ?
אין מצב לא לשים לב, גם כשזה בקלטת...לפעמים לא שמים לב לציניות בקולו, ומפספסים את הקריצה וכו
אולי, כך בכל אופן שמעתי ממנואין מצב לא לשים לב, גם כשזה בקלטת...
כאחד ששמע עשרות שעות של הרצאות שלו
אין לי דעת תורה, כי אני לא כותב בשום עיתון...
ממה שהבנתי היום הוא לא מקבל בכלל. (אולי יש פרוטקציה?)
בקשר להעברת ההרצאות - לנו אמר, שבקלטות לא רואים את התנועות שלו, לפעמים לא שמים לב לציניות בקולו, ומפספסים את הקריצה וכו, אח"כ לא מבינים למה הוא התכוון, או חושבים שאמר בדיוק הפוך, זו הסיבה שהוא לא נותן להעביר.
נראה לי שהוא אומר שלא לצטט ממנו כל מיני דברים בלי לשמוע את כל המכלול של ההרצאה.אולי, כך בכל אופן שמעתי ממנו
מוזר, אם ככה איך הוא מאפשר שהקלטות שלו יופיעו ב"קול הלשון" ?
?
הוא לא מאשר גם הרצאה בשלמותה, מהסדרה של היעוץ.נראה לי שהוא אומר שלא לצטט ממנו כל מיני דברים בלי לשמוע את כל המכלול של ההרצאה.
וזה גם עונה לשאלה הזאת:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: