כמובן שהרישום הסתיים.התחיל? הלוואי. אצלינו הרישום הסתיים
את צריכה להגיע לפחות ל-144 שעות.יש לי שאלה, אפשר לשאול כאן?
אני גם שכירה וגם עצמאית.
כשכירה יש לי בממוצע 80 שעות חודשיות.
כמה שעות כדאי לי להצהיר כעצמאית?
איך מתייחסים לימי חופשה? הם מחשבים את השעות?את צריכה להגיע לפחות ל-144 שעות.
תצהירי בהתאם.
שעות חופשה בתשלום - הם מחשבים את השעות אם את מביאה אישור מעסיק שמפרט את השעות האלואיך מתייחסים לימי חופשה? הם מחשבים את השעות?
והאם הם אכן עושים ממוצע של 3 חודשים? כלו' אם בחודש אחד יש לי 160 שעות ובחודש שני יש לי 150 ובחודש שלישי 140 הם עושים ממוצע בין שלושת החודשים?
תודה מראש על העונים ל-2 השאלות!
כי כנראה היתה אצלכם ועדת קבלה.באמת?
אצלנו במעון המנהלת אמרה שעד מאי עדין לא מקבלים את אישור הרישום..
בבקשה:אני צריכה אישור מעסיקים ולא מוצאת באתר שלהם,
מישהי יכולה לתת לי קישור או את האישור עצמו,
כמובן- לתשעט.
תודה רבה.
זהו שלא.כי כנראה היתה אצלכם ועדת קבלה.
בתלוש שלי מופיע שעות עבודה בפועלשעות חופשה בתשלום - הם מחשבים את השעות אם את מביאה אישור מעסיק שמפרט את השעות האלו
הם אכן עושים ממוצע של שלושה חודשים.
אם יש לך מספיק שעות עבודה בתלוש לא תצטרכי אישור מעסיק.בתלוש שלי מופיע שעות עבודה בפועל
וכן מס' ימי חופשה בתשלום,
אז מה עכשיו? המעסיק צריך למלא אישור מעסיק שכירים עבור ימי החופשה?
לא זוכרת שכך היה בשנה שעברה
זהו שאני לא בטוחה שיש לי מספיק,אם יש לך מספיק שעות עבודה בתלוש לא תצטרכי אישור מעסיק.
אל תדאגי, אם יהיה חסר לך טופס הם יבקשו את זה ממך, גם אם לא תגישי מיד (ויבקשו שוב על חודשים אחרים, ויבקשו שוב כי לא כתבת מס' ת.ז. עם אפס מוביל, ויבקשו תיקון עם חותמת גומי, אבל בסוף יאשרו לך...)זהו שאני לא בטוחה שיש לי מספיק,
תודה בכל אופן
זה בסדר, כבר עברתי איתם המוןןןןןןןןןןןןןאל תדאגי, אם יהיה חסר לך טופס הם יבקשו את זה ממך, גם אם לא תגישי מיד (ויבקשו שוב על חודשים אחרים, ויבקשו שוב כי לא כתבת מס' ת.ז. עם אפס מוביל, ויבקשו תיקון עם חותמת גומי, אבל בסוף יאשרו לך...)
הרבה הצלחה!
מי שלא מפורט לה השעותמה צריך להיות מפורט בתלוש השכר שלי?
האם כולם צריכים למלא אישור מעסיק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: