נכתב ע"י חברה;1651170:בהחלט!
שמן ציטרולינה - טיפה על היד/על הכרית וכד'
נכתב ע"י טלית;1651221:5. אם עוד אין לכם מבער להפצת ניחוחות שמנים אתריים, זה הזמן להשיג אחד. אפשר להדליק נר קטן ולטפטף בעדינות שלוש טיפות של עשב לימון, ציטרונלה, לבנדר, מנדרינה
כולם נפלאים לקיץ ולהרחקת חרקים.
.
נכתב ע"י רוח סערה;1651210:שו אהדה? (מה זה?)
יש משהו יותר ביתי?
מישהי "זרקה" לי משהו על חומץ. אבל איך? אין לי מושג.
אני צריכה הפתרון ללילה הנוכחי...
תודה
נכתב ע"י tttsarattt;1651669:אני שמה לב שכולם הולכים פה על הטבעי...
לי יש ילד שמאוד רגיש לעקיצות (מתנפח לו כל עקיצה) ואני משתמשת כבר כמה שנים עם מכשיר נוזלי של ספירה. לילה אחד שאני לא שמה, הילד נעקץ...
נכתב ע"י sari93;1651688:כנראה שזה תלוי בסוג היתושים...
הבן שלי רגיש נוראות לעקיצות והחומץ לא מזיז להם, ניסיתי הכל והדבר היחיד שעזר לנו זה המכשיר עם הטבליות של סנו, זה הישן שאנחנו השתמשנו בתור ילדים...
נכתב ע"י רוח סערה;1651793:האמת, שהסיבה שאני לא רציתי להשתמש בטבליות האלה היא לא ה"טבעי" בדווקא, אלא שמתי לב לכך שהם כבר לא מוכרים טבליות לבד אלא מכשיר+מעט טבליות, ומכיוון שיש לי כבר כמה עשרות מכשירים בבית (ורק שני חדרי שינה) אני לא רוצה להוציא על כל 16 טבליות שנגמרות לי בשבוע סכום פי ארבע ממה שהן שוות. הם עושים על זה כסף טוב. קונים מהסינים מכשיר שעולה להם חצי שקל, מצרפים אותו לטבליות, ומוסיפים למחיר לצרכן 24 ש"ח.
והסיבה שאני לא אוהבת את הנוזל-
קודם כל- צריך לקנות 2 מכלים במקביל בשביל שיספיק לשני החדרים, ובטבליות מספיק לקנות חבילה אחת ולפזר בכמה מכשירים במקביל.
ושנית- יש למכשיר הזה נטייה להישאר שבוע שלם בחשמל. אם מדובר בטבליה -מקסימום היא נהיית לבנה או אפילו חומה, עד שמחליטים להחליף לחדשה, אבל הנוזל- מתבזבז בינתיים וכך זה יוצא הרבה פחות חסכוני.
נכתב ע"י poto12;1652216:ראיתם פעם את רשימת ההזהרות על הסנו די?
בשביל מה צריך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: