שיתוף הקריקטורה הכי עצובה שציירתי אי פעם

מצב
הנושא נעול.

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
מצטער על הבוטות...
אבל לאחר כל מה שאני שומע ורואה וקורא,
אנשים מתים, נשים בהריון במצב קריטי, ילדים יתומים ...
ואנשים אדישים ...
החיים יפים ...
קורונה ?!
איזו המצאה של כמה רופאים משועממים וקריזיונרים ...
קורונה זה שטויות.jpg

אנשים תתעוררו !!!!!!!!!!!

אלישבע גוהר

מאיירת דיגיטלית ('אילוסטרייטורית אחת' לשעבר)
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
באמת אנשים צריכים להתעורר, על כל אחד מאיתנו מוטלת אחריות ציבורית לחיים של כל כך הרבה אנשים.
במיוחד נגע לליבי דבריו של יו"ר זק"א בעקבות אמו שנפטרה, שמחה שהוא העז להגיד את כל מה שכולם מתביישים להגיד בקול. עצוב לי ואני מאוכזבת מהתנהלות של אנשים מסוימים בציבורנו האהוב. מאוכזבת קשות.
הגיע הזמן להתעורר.

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
באמת אנשים צריכים להתעורר, על כל אחד מאיתנו מוטלת אחריות ציבורית לחיים של כל כך הרבה אנשים.
במיוחד נגע לליבי דבריו של יו"ר זק"א בעקבות אמו שנפטרה, שמחה שהוא העז להגיד את כל מה שכולם מתביישים להגיד בקול. עצוב לי ואני מאוכזבת מהתנהלות של אנשים מסוימים בציבורנו האהוב. מאוכזבת קשות.
הגיע הזמן להתעורר.
ממש כך.
מרגיש לפעמים שעד שזה לא יפגע באנשים אישית ח"ו,
הם לא יבינו במה מדובר.

YR

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
גם אז, לצערי לא.
היינו בקשר לאחרונה עם משפחה שלא שמרו כלל על קורונה וכשהאב \סב נפטר (לא מבוגר, 70+)
אמרו: מה לעשות משמים..

כן, מסכימה לגמרי

Hodaya_Hadasa

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
איך אומרים ... הקריקטורה הכי עצובה שציירת אי פעם ...
מהממם הציור משקף מאוד את המצב ...

נתנאל Art

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מרגיש לי כאילו האשכול הזה הולך להיות עוד ארוך ארוך מתגובות של הזועמים על השומרים/לא שומרים על ההנחיות....
סה"כ בן אדם צייר את מה שכואב לו, כי זה המציאות! ומי שחולק על המציאות שילך לבדוק כמה ברגים...

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
סליחה שאני מעיבה טיפה על השנאה עצמית שחוגגת כאן

אני גרה בבת ים. רוב האוכלוסיה לא דתית, אפשר להגיד שמעל 50 אחוז גם לא יהודית.. כמעט אף אחד לא הולך עם מסיכות (אני כן שמה מסיכה וכן נשמעת לנהלים אבל אני במיעוט.. לא מצלמת לכם אבל זה המצב. תמוה והזוי) אז.. לא צריך לתת דלק לשנאת חינם שחוגגת גם ככה.
הזלזול בנהלים מצוי בכל חלקי החברה בשווה זה לא שמור לציבור מסויים. מוזמנים לטיילת בת ים לבדוק כמה מסיכות יש כאן. אם הייתי רואה את הקריקטורה הזו בכיכר השבת הייתי אומרת שזו זעקה וקריאה לשמור על הנחיות ולא לקחת הימורים על החיים (נראה לי שזו היתה כוונת המשורר). עם מסר כזה אני מזדהה.

אבל אם הייתי רואה את זה באתר/כתבה לא דתי הייתי חושבת שיש כאן מסר שבא בטענות לציבור מסויים שלא שומר על הנחיות ולכן שיעור ההדבקות בו גבוה, סוג של להצדיק את הדין. וזה בעיני בעייתי. ועל זה אני אומרת, לאו דווקא. הרוב שומר על הנחיות. בכפר חבד כולם רצו להתחסן. אני לא נכנסת בכלל למי הדביק את מי ומי 'אשם'. מכירה המון ששמרו על כל ההנחיות והיו בסגר והתחסנו.. ונדבקו. אז להצדיק את הדין בעיני לא במקום.

יחד עם זה מכירה תתופעה של מכחישי קורונה והיא בהחלט מקוממת. אולי הזקן הפריע לי כי זה הכללה שכבר מופיעה המון בתקשורת, למה לנו ללבות אותה? גם הגופה ברקע זה לא ככ זורם באתר שנכנסים אליו גם קטינים. להפחדות אני פחות מתחברת. :)
טליה, לא באתי להאשים ציבור זה או אחר.
אני פשוט חי בציבור החרדי, וכואב לי חוסר היכולת המשווע של אנשים להתייחס ברצינות
לסכנה שלא כ"כ תמיד מוחשית כמו תאונה או פיגוע.
בנוסף, אני כן חושב שיש יותר מקום לציפייה מציבור שותו"מ להקפיד על "וחי בהם" ו"ונשמרתם".

יעל תורגמן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אם הייתי רואה את הקריקטורה הזו בכיכר השבת הייתי אומרת שזו זעקה וקריאה לשמור על הנחיות ולא לקחת הימורים על החיים (נראה לי שזו היתה כוונת המשורר). עם מסר כזה אני מזדהה.

אבל אם הייתי רואה את זה באתר/כתבה לא דתי הייתי חושבת שיש כאן מסר שבא בטענות לציבור מסויים שלא שומר על הנחיות ולכן שיעור ההדבקות בו גבוה, סוג של להצדיק את הדין.

אבל ראית את זה בפרוג. אתר ח ר ד י. אין מה להרגיש מותקף מכל דבר קטן, כל המגזרים צריכים תזכורת לשמור על הנהלים כי כולם הגיעו למין תחושה של חפלה בשמירה על ההנחיות, כל אחד עושה מה בראש שלו כי נמאס לו או כי זה לא כיף. כאילו חיי אדם פחות חשובים מנוחות רגעית.
קצת אחריות וערבות הדדית לא תהרוג אף אחד. להפך, היא תציל חיים.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל כך עצוב..
זה לא רק הנפטרים, זה החולים קשה, מונשמים, או כאלה שמאז שחלו לא יודעים יום ללא סבל ומכאוב. זה אנשים נשים וטף שנמצאים בקבוצות סיכון, מבוגרים שסגורים בבית ומפחדים להוציא את האף, זה הרבה אנשים שמאבדים את פרנסתם בשל הסחבת של התקופה, הרבה ביטול תורה מאברכים, בחורי ישיבות ותנוקות של בית רבן.

אבל,

בא לי לראות את הטוב, לשבח את ה'ילד הטוב' של הכיתה, ולתת לו את תשומת הלב החיובית. לא לתת תשומת לב שלילית. בא לי לפתוח שרשור הצדעה לכל מי שכן שומר על ההנחיות, שכן מתפלל רק בחוץ, להורים שחיתנו ילד או זוג שהתחתן וויתר על חתונה גדולה, ויתר על חוסר הנוחות שלו, ויתר על המראה הלא נחמד של אנשים עם מסיכות בחתונה.
רוצה לפרגן להם, לתת להם ולעוד שכמותם כוח, לתת כוח לעוד אנשים לנהוג כמותם ואפילו להחמיר. (וכל המחמיר תבוא עליו הברכה.)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה