האם קצף מביצים שלמות מתקבל יציב וחזק כמו מקצף העשוי מחלבונים?
כמה זמן צריך להקציף עד שנהיה חזק?
באיזה שלב מוסיפים את הסוכר?
עד היום הקצפתי כמה דקות, אולי קצת יותר מקצף רגיל, חיכיתי עד שיהיה גבוה ואוורירי אבל לא התקשה, ובגלל שפחדתי שייהפך למים הוספתי בשלב זה את הסוכר ומיד אח"כ את שאר החומרים , התוצאה היתה שהקצף מיד ירד בגובה, והעוגות לא יצאו גבוהות.
האם כך זה צריך להיות, או שהייתי צריכה לתת יותר בלי לפחד שיישבר ובסוף הוא ייעשה קשה ויציב?
אשמח למידע מבעלות נסיון!
כמה זמן צריך להקציף עד שנהיה חזק?
באיזה שלב מוסיפים את הסוכר?
עד היום הקצפתי כמה דקות, אולי קצת יותר מקצף רגיל, חיכיתי עד שיהיה גבוה ואוורירי אבל לא התקשה, ובגלל שפחדתי שייהפך למים הוספתי בשלב זה את הסוכר ומיד אח"כ את שאר החומרים , התוצאה היתה שהקצף מיד ירד בגובה, והעוגות לא יצאו גבוהות.
האם כך זה צריך להיות, או שהייתי צריכה לתת יותר בלי לפחד שיישבר ובסוף הוא ייעשה קשה ויציב?
אשמח למידע מבעלות נסיון!