בגלל רצף של חג-שבת, עלי לבשל כמות כפולה של גפילטע פיש.
אני משתמשת ברולדות קפואות מוכנות לבישול.
שאלתי היא כזו - כדי למנוע סיכון של התקלקלות הדג (מניסיון, הוא לא שרד מקרר יותר מיומיים) וכמי שרוצה להקדים לבשל ככל הניתן, חשבתי להקפיאו אחר בישול ולהוציא לפני שבת להפשרה איטית.
האם זה אפשרי? האם הקפאה פוגעת במרקם הרולדה והופכת אותו 'מושי' וסמרטוטי כך שאאלץ לבשלו רק מחר?
אודה מאד לתשובות.
אני משתמשת ברולדות קפואות מוכנות לבישול.
שאלתי היא כזו - כדי למנוע סיכון של התקלקלות הדג (מניסיון, הוא לא שרד מקרר יותר מיומיים) וכמי שרוצה להקדים לבשל ככל הניתן, חשבתי להקפיאו אחר בישול ולהוציא לפני שבת להפשרה איטית.
האם זה אפשרי? האם הקפאה פוגעת במרקם הרולדה והופכת אותו 'מושי' וסמרטוטי כך שאאלץ לבשלו רק מחר?
אודה מאד לתשובות.