התייעצות הקורס החדש של פרוג פיתוח בוטים ואוטמציות.

יעקב ארליך

משתמש רשום
שלום לכולם!
אני מתלבט כרגע מאד לגבי הקורס החדש פיתוח בוטים ואוטמציות שפרוג מציעים כרגע לירושלמים
האם זה תחום ריווחי? האם זה מנשהו שנצרך גם לעסקים קטנים ?
יש לי גישה טכנלוגית ואני די מתמצה במערכות וקוי תוכן טלפוניים.
האם זה יכול להתאים לי? אשמח לשמוע דעות בענין.

Mamma Mia

משתמש מאושר😜
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
האם זה מנשהו שנצרך גם לעסקים קטנים ?
יש לי גישה טכנלוגית ואני די מתמצה במערכות וקוי תוכן טלפוניים.
האם זה יכול להתאים לי? אשמח לשמוע דעות בענין.
יכול להתאים, זהו תחום נרחב שבהתעסקות עם הקהל החרדי (ולא רק), יש התממשקות לחלקים נרחבים מהתחום של מערכות טלפוניות וכו'.
אני מתלבט כרגע מאד לגבי הקורס החדש פיתוח בוטים ואוטמציות שפרוג מציעים כרגע לירושלמים
האם זה תחום ריווחי? האם זה מנשהו שנצרך גם לעסקים קטנים ?
הכל תלוי בכח הרצון שלכם ובאפשרות להיות עצמאי. אין כמעט משרדים גדולים שמחפשים שכירים, בנוסף, הכסף הגדול מגיע מעצמאות.
אתן עוד נתונים, את המסקנה תסיקו לבד:
1. יש כעת קהל גדול של ג'וניורים שנפלטו לאוקיינוס ה"כחול" לכאורה של האוטומציות. לא ברור כעת מה צבעו
2. עסקים גדולים פונים לכרישים בתחום. עסקים קטנים - מחפשים לחסוך ולסחוט אותך שלא תיקח להם הרבה.
3. ההתחלה בתור עצמאי קשה ממש, אנשים לא מכירים את התחום וצריך להסביר ולשכנע למה זה טוב ונצרך לעסק.
4. בסוף בסוף, באם אתם מצליחים להיכנס לשוק- וואו, השכר בהתאם והסיפוק ענק!! שווה.

עריכה:
אבל בסוף בסוף, בתור לימודים נטו - התחום מדהים וכיפי מאד מאד מאד!!!! לכל הטכנוקרטים למיניהם, לאוהבי קיצורי הדרך, לכל אלו שמתעצבנים על המעבידים שלהם שמתנהלים בכזה חוסר יעילות משווע -
לכם זה מתאים בול, ותהנו, זו הבטחה!!

נערך לאחרונה ב:

Mamma Mia

משתמש מאושר😜
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
עוד משהו חשוב ודי שולי:
תחום הבוטים מתמקד בעיקר בפלטפורמת "manychat", פלטפורמה של חברת "Meta" הדורסנית,
כדאי להתייחס לפן זה,
מי שאין לו גישה לפייסבוק - קשה עד בלתי אפשרי להסתדר עם בניית בוטים בmanychat.
(יש עוד פלטפורמות לבניית בוטים שלא מתבססות על פייסבוק ומטא, אך הן לא כ"כ חזקות ויציבות כמוהו.
ובוא נאמר כך, הלקוחות מעדיפים ללכת לאלופים בתחום שכל האפשרויות פתוחות בפניהם, ולא לחסומים...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה