הצעת מחיר להדפסת פנקסי קבלות

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך

imb

משתמש מקצוען
אשמח לקבל הצעת מחיר להדפסת פנקסי קבלות
וכן אם אפשר לעזור לי במידע לגבי הגודל, מה הגודל הסטנדרטי לפנקסי קבלות? A5?
וכן, האם יש אפשרות להדפסת כמות של 100 קבלות ואולי אפילו 50?

תודה

חן קראון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
פנקסי קבלות הולך לפי פנקסים בכל פנקס 20 קבלות וזה עולה בין 180-200 כולל הגרפיקה.
בחנות דפוס פלוס עולה 180 ש"ח.

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אפשר להדפיס לבד על המחשב. לקחת לבית דפוס ולבקש לכרוך + פרפורציה. לקנות נייר קופי (יחידה 1). לי זה עלה 40 ש"ח בבית דפוס קטן ברח' המלך ג'ורג ירושלים עבור 2 פינקסים. והיתרון זה שבתור גרפיקאי יש לי שליטה מלאה בעיצוב. וכבר קיבלתי מחמאות מהלקוחות על הקבלה!

רק לשים לב שכל הפרטים הנדרשים לפי החוק מופיעים. מיספור רץ, העתק מקור, וכו'

תוסס

משתמש פעיל
40 ש''ח ל2 פנקסים?
תשקלל את מחיר הנייר וההדפסה אצלך בביץ ותגלה שבדפוס רגיל בלי לרוץ לאיזה חור בקינג ג'ורג יעלה לך פחות

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
קודם כל 50 דף (=100 A5) זה מחיר של 2.5 שקל. הדיו אולי 8 ש"ח. הדפוס היה מול מקום העבודה שלי כך שלא הייתי צריך לרוץ לשום מקום. אז נאמר 50 ש"ח כולל הכול. פלוס היתרון שיכלתי לעצב לעצמי את הקבלות. ועוד: באמצע הפנקס השני עברנו דירה כך שהכתובת על הקבלה כבר לא הייתה נכונה, וטוב לי שלא נתקעתי עם עוד 8 פנקסים עם כתובת לא נכונה. וכל זה בחיסכון של כ-130 ש"ח ממחיר בית דפוס. מה רע? מומלץ למי שאינו צריך הרבה פנקסים!

3787432

משתמש רשום
א.כל אחד יכול לעצב את פנקס הקבלות, צריך רק לדעת את כל החוקים בענין ..
ב.לשלוח לדפוס ולקבל תוך שעות מס'

בדרך כלל דפוסים לא אוהבים להדפיס יח' 1 או 2 כי צריך לעמד את זה בתוכנה וכו' לכן מוכרים חבילות של 10 יח' בירושלים המחירים בערך בין 200 ל 280 בבני ברק יש גמח"ים שמחלקים ב 150 ש"ח ל10 פנקסים .

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ואל תשכחו שחשבוניות מדפוס עולות 95 אגורות ליחידה בדר"כ

וחשבונית ממוחשבת שמוציאים מתוכנה עולה 7 אגורות +530 שקל לשנה לתוכנת ריווחית....
פשוט פאסה כיום לחשבוניות ידניות. חבל על הכסף והעצבים.

yochp

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ההבדל בין מחירי הדפוס לגמחים הוא כמות החש' בפנקס בעוד שבתי דפוס מוכרים 50 חש' לפנקס הגמחים מוכרים 25 חש' בפנקס

ami18

משתמש צעיר
D I G I T A L
אני מברך את כולם שיצטרכו כמויות של קבלות -אמן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה