הצעה לפיתוח/שותפות באפליקציה

segalarye

משתמש חדש
בס"ד

שלום וברכה לכל באי הפורום.

חשבתי על אפליקציה שעונה על בעיה די פשוטה.

יש לי ידע ב-C/C++, אולם אין לי ידע בפיתוח אפליקציות לסלולרי וצד שרת. לכן אני מציע את זה כאן, למי שיש את הידע בנושאים הללו ויהיה מוכן להיות שותף לעניין - בשמחה. (ללא תשלום כרגע.)

ברמת העיקרון, האפליקציה צריכה לעשות את הדבר הבא: ברגע שמנהל נכנס לאפליקציה ומעדכן ערך (מספר) כלשהו, שאר משתמשי האפליקציה מקבלים התראה שהערך עודכן ויכולים לראות את הערך העדכני. לכאורה לא מסובך מדי.
(הצגתי את הפתרון מבלי להציג את הבעיה, כדי למנות את הדברים שהמתכנת/ת יצטרכו לבצע. אשמח להרחיב בפרטי במידה ותהא היענות.)

כל מי שמעוניין/ת, אשמח לפניה כאן או במייל:
segal.arye בגוגל.קום

בברכת שבוע מבורך,
אריה סגל.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
ברמת העיקרון, האפליקציה צריכה לעשות את הדבר הבא: ברגע שמנהל נכנס לאפליקציה ומעדכן ערך (מספר) כלשהו, שאר משתמשי האפליקציה מקבלים התראה שהערך עודכן ויכולים לראות את הערך העדכני.
קוראים לזה pub/sub.

אם האפליקציה ברמה הכי פשוט הדורשת רק מסך של עדכון של ערך ועוד מסך של הרשמה לערוץ.
לכאורה אפשר למצוא לזה מדריכים פשוטים יחסית ולבנות משהו בתוך כמה ימים
ולראות האם יש לזה ביקוש בכלל לפני שאתה משקיע יותר זמן בעניין.

הנה מה שמצאתי בחיפוש מהיר בגוגל.
חבילה לפלאטר לתקשורת עם שרת NATS

אתה רק צריך מדריך פשוט לכתיבת ערך לפונקציה בפלאטר
ועוד מדריך ליצירת התרעה בפלאטר.

מדריך להקמת שרת NATS.

לכתוב אפליקציה אחת למנהל ואחת למשתמשים.

וזהו.

segalarye

משתמש חדש
@ynigun :

מסכים לחלוטין ולזה התכוונתי - לפתח גרסה ראשונית ממש בסיסית ופשוטה, proof of concept, ולראות אם בכלל יש היענות. אם כן, להמשיך הלאה.

אינני בקיא בפלאטר, הקמת שרתים וכו', לכן אני צריך מישהו שכן מבין ובא עם הידע הזה. כפי שציינת, נראה שלמי שיש הידע המתאים - זה לא אמור לקחת יותר מימים ספורים אם הדבר נעשה בשעות הפנאי.

נכון, אני יכול לקחת את הזמן, להתחיל להתעסק עם זה וללמוד - אבל זה לוקח זמן. אפשר שאם לא תהא היענות אז לא תהיה ברירה וזה מה שנעשה.

תודה על התגובה והרצון לסייע!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה