הצילו - - הצילו - - הצילו

naamaid

משתמש צעיר
יצרתי סרט מושקע מאד בCS3, ומשום מה המחשב לא מוכן לפתוח את פרימייר בגרסת הCS3 (ששם הפרויקט מופיע בקבצים האחרונים עליהם עבדתי), יש לי גרסה נוספת - CS4, אבל שם אני לא מוצאת את הפרויקט במחשב,
ערכתי חפשו כללי בכל המחשב ואין!
התיקיה ששם אמור להיות הקובץ פשוט ריקה!!!
מכירים בעיה כזו?!
שמעתם על פתרון לבעיה המזעזעת?!
אשמח אם תגיבו במהירות!

MFA

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
דרך מחשב שלי אתה רואה חומר?

naamaid

משתמש צעיר
לא.
התקיה ששם שמרתי את הקבצים של הפרימייר פשוט ריקה.

MFA

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
דרך CS3 אתה רואה את חומר (את כל תיקיות)?

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תנסה אולי לעשות שחזור מערכת

naamaid

משתמש צעיר
MFA-
מה הכוונה דרך CS3?
ערכתי חיפוש ולא מצאתי את הקובץ במחשב,
גם חפשתי באופן ידני ולא מצאתי...

basayona

משתמש רשום
בס"ד

תנשי לעשות חיפוש ובהגדרות החיפוש רישמי הצג קבצים מוסתרים

כמו כן יתכן והקובץ מופיע כקובץ ניסתר באחד מתיקיות ה tmp תנסי לפתוח את הטמפלטים של הוינדוס

תגדירי באפשרויות תקיה הצג קבצים מוסתרים וכן הצג קבצי מערכת ותחפשי קבצים בגודל המשוער של הקובץ אותו איבדת או מהתאריך אותו איבדת

אפשרות אחת לפני האחרונה תנסי לרנדר קבצון קטן ותוך כדי התהליך תסרקי את תקיות המערכת ושם תראי איזה תקיה גדלה כל הזמן לשם שומרת התוכנה כקובץ זמני את החומר ויתכן שזה שם

מה שיכול להיות שקרה שהיה בג בתוכנה החומר נמצא אך לא תחת אותו שם..

בהצלחה..

ניצן

משתמש פעיל
ש אופציה בהפעלת המחשב לפתוח חשבון משתמש נוסף תפתחי משתמש נוסף ושם את תוכלי לפתוח את פרימייר בגירסת CS3 ותוכלי להגיע למה שתרצי
ניסינו והצלחנו

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה על ההתערבות..
מקווה שלזה ניצן התכוון, למרות שלא הבנתי איך הבעיה אמורה להפתר כך
הוספת שם משתמש:
לוחצים על "התחל" ואז למעלה כתוב לך את שם המשתמש שלך ותמונה, לוחצים פעמיים על התמונה ואז נפתח חלון "חשבונות משתמשים" שם בצד ימין יש אפשרות "צור חשבון חדש"

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
את בטוחה שהארדיסק בו שמרת את הסרט פועל???
אצלי הרבה פעמים הארדיסק החיצוני נכבה ואז אני רואה תיקיות ריקות..

naamaid

משתמש צעיר
רמה אחרת -
תודה, אני מיד מנסה.
יעל -
אני תמיד שומרת בתוך התיקיה של חומרי הגלם, תחת תיקיה נוספת שנקראת פרימייר, וכעת התקיה פרימייר - פשוט ריקה!!!

naamaid

משתמש צעיר
רמה אחרת -
יצרתי חשבון חדש (תהליך מעניין כשלעצמו...) אבל אז לא יכולתי להכנס אל פרימייר CS3, כנראה בגלל שהוא מותקן בכונן D ולא בC...

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בקיצור או שהקובץ נשמר במקום אחר, ולכן אני ממליץ לך לחפש את כל קבצי הפרימייר שיש במחשב ולבדוק שוב, את יכולה לחפש אותם ע"י חיפשו הסיומת שלהם.
או ששמרת אותו בטעות על קובץ אחר.
אין דבר כזה ששמרת אותו נורמלי והוא נעלם. מחשבים זה עם לא רעב במיוחד...:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה