החמודה שלי הכינה בצק לאלפחורס.
והוא יצא ממש ממש נוזלי.
כששאלתי אותה איך היא הכינה מסתבר שהמיסה את החמאה במיקרוגל קודם וכפי הנראה זאת הסיבה שזה יצא כל כך נוזלי...
אם נשים במקרר זה יכול לעזור?
ואם עדיין יהיה נוזלי?
כי הוספנו כבר קצת קמח ועוד קצת קורנפלור וזה עדיין לא עוזר...
והיא נורא נורא מבואסת...
והוא יצא ממש ממש נוזלי.
כששאלתי אותה איך היא הכינה מסתבר שהמיסה את החמאה במיקרוגל קודם וכפי הנראה זאת הסיבה שזה יצא כל כך נוזלי...
אם נשים במקרר זה יכול לעזור?
ואם עדיין יהיה נוזלי?
כי הוספנו כבר קצת קמח ועוד קצת קורנפלור וזה עדיין לא עוזר...
והיא נורא נורא מבואסת...