זה רק לתושבי בני ברק?
ע"פ פשוט שרק לתושבים (חוצמיזה שאם זה לא יהיה רק לתושבים זה יהיה לרעתינו כי אין שום בעיה להחתים כנגד כל שותומ"צ כזה שעדין לא..)הודיה רואת חשבון לא ענו לי
ועדיין בהרבה מקומות הרוב חרדיאבל יש שם עוד מלא חילונים מה אתה רוצה שהם יעשו??? ועוד אנחנו הגענו אחריהם....
ורוב המדינה חילוניועדיין בהרבה מקומות הרוב חרדי
כי זה מה שה' רוצה.איך אפשר לסגור לאדם מתגורר וותיק את הרחוב ??
מה השלב הבא ?כי זה מה שה' רוצה.
מדין ערבות לכל עם ישראל
עלינו לעשות ככל יכולתנו כדי לגרום ליהודים אחרים
להימנע מחילול שבת.
לא ברור ההקשר אנחנו רוצים צביון של שבת בפרסיה,( זה מדינה יהודית פה) לא נכנסנו להם לתוך הבתים.מה השלב הבא ?
נחתוך להם את החוטי חשמל לפני כניסת שבת ??
אולי הפוך,מה השלב הבא ?
נחתוך להם את החוטי חשמל לפני כניסת שבת ??
מבחינה חוקית ניתן לסגור ברגע שיש רוב שדורש!מבחינה חוקית כל עוד יש אדם שמתגורר באזור אי אפשר לסגור את הכביש אלא אם כן ישנה כניסה נוספת לבניין מרחוב אחר שהוא פתוח. אז אין תועלת בעצומות עם כל הרצון הטוב
כשבבני ברק נאבקו על השבתיש לי עוד רעיון אם אתם רואים חילוני עם איפון ביד תיקחו לו את זה ותשברו כי שמעתי שר' חיים אמר שאין שמירה בבני ברק מאז האינטרנט.
אני גרתי בשכונת רמות בצעירותי ולמרות שהיה רוב של 90% חרדים כבר מזמן אף אחד לא דיבר על חסימת כבישים ועד היום הכל פתוח (חוץ מהמקומות שמההתחלה היה רק חרדים כמו רמות ד').
מי שמעוניין לחזק את שמירת שבת שילמד הלכות שבת ושינסה לחזק את עצמו ולא את האחרים..... הכי קל לחזק את האחרים.......
יותר קל להרפות ידי אחריםהכי קל לחזק את האחרים.......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: