תודה שוב לכל המייעצים, לפי הייעוץ באשכול הקודם, בנינו את תכנית המטבח.
את הכיריים - בילד אין - אנו ממקמים על השיש בין החלבי לבשרי - כמו שייעצו כאן - שזה הכי נוח מבחינה פרקטית כמובן, ומהווה הפרדה בין החלבי לבשרי. אך לא התעמקתי מה קורה כשאני מטגנת שניצלים למשל, או תבשילים אחרים, וניתז לכל עבר... גם אל עבר האגף החלבי...
למישהי יש נסיון עם זה??
ואבן קיסר למשל, לא שייך כלל להכשיר...
הווי אומר - שההפרדה (דהיינו הכיריים) צריכה בעצמה הפרדה (לצד החלבי). הרי הקיר לצד הכיריים הרגילים "מנומרים" בכתמי שומן ושות', ומה יהיה עכשיו, כל הכתמים (הבשריים!) יותזו על המשטח החלבי?! אבוי לי!!!
יש למישהי פיתרון? הפרדה עם מחיצת שיש קטנה, כמו שנפוץ בהרבה מטבחים? יש עוד רעיונות או טיפים???
מליון תודות!!!
את הכיריים - בילד אין - אנו ממקמים על השיש בין החלבי לבשרי - כמו שייעצו כאן - שזה הכי נוח מבחינה פרקטית כמובן, ומהווה הפרדה בין החלבי לבשרי. אך לא התעמקתי מה קורה כשאני מטגנת שניצלים למשל, או תבשילים אחרים, וניתז לכל עבר... גם אל עבר האגף החלבי...
למישהי יש נסיון עם זה??
ואבן קיסר למשל, לא שייך כלל להכשיר...
הווי אומר - שההפרדה (דהיינו הכיריים) צריכה בעצמה הפרדה (לצד החלבי). הרי הקיר לצד הכיריים הרגילים "מנומרים" בכתמי שומן ושות', ומה יהיה עכשיו, כל הכתמים (הבשריים!) יותזו על המשטח החלבי?! אבוי לי!!!
יש למישהי פיתרון? הפרדה עם מחיצת שיש קטנה, כמו שנפוץ בהרבה מטבחים? יש עוד רעיונות או טיפים???
מליון תודות!!!