קבלתי לפני כמה ימים בדואר את תעודת הזהות הביומטרית החדשה שלי ובאתר אין לי אפשרות להפעילה. ז"א הם כותבים שתוקף הישנה עומדת לפוג ומוסיפים הצהרה זו: תעודת הזהות נשלחה אליך בדואר, אך הוחזרה ללשכה בגלל שלא נאספה. ניתן לאסוף את התעודה בלשכה בה הגשת את הבקשה. אם התעודה אצלך אפשר להפעילה במרכז שירות ומידע ארצי בטלפון 3450*.
עד כאן דברי האתר וזה כאמור כמה ימים אחרי שהתעודה כבר נאספה לחיים ולשלום...
אז אמנם ישנה אפשרות בשירות עצמי אך הטלפון למספר האמור טוען שהוא שולח ל-sms קישור להפעלה, ומה נעשה, בהוראת הרבנים אין לי מכשיר שמקבל הודעות טקסט כך שכנראה הדרך היחידה היא לעמוד בתורות הטלפוניים הארוכים והמשמימים שלהם עד שמישהו יואיל בטובו לענות לי.
מישהו כאן יודע על דרך נוספת?
ובכלל, האם לא הגיע הזמן שמשרד הפנים יאפשר שירותים נורמליים גם למי שמעונין להחזיק רק במכשיר 'טיפש'?
עד כאן דברי האתר וזה כאמור כמה ימים אחרי שהתעודה כבר נאספה לחיים ולשלום...
אז אמנם ישנה אפשרות בשירות עצמי אך הטלפון למספר האמור טוען שהוא שולח ל-sms קישור להפעלה, ומה נעשה, בהוראת הרבנים אין לי מכשיר שמקבל הודעות טקסט כך שכנראה הדרך היחידה היא לעמוד בתורות הטלפוניים הארוכים והמשמימים שלהם עד שמישהו יואיל בטובו לענות לי.
מישהו כאן יודע על דרך נוספת?
ובכלל, האם לא הגיע הזמן שמשרד הפנים יאפשר שירותים נורמליים גם למי שמעונין להחזיק רק במכשיר 'טיפש'?