מידע שימושי הפעלת תעודת זהות

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
קבלתי לפני כמה ימים בדואר את תעודת הזהות הביומטרית החדשה שלי ובאתר אין לי אפשרות להפעילה. ז"א הם כותבים שתוקף הישנה עומדת לפוג ומוסיפים הצהרה זו: תעודת הזהות נשלחה אליך בדואר, אך הוחזרה ללשכה בגלל שלא נאספה. ניתן לאסוף את התעודה בלשכה בה הגשת את הבקשה. אם התעודה אצלך אפשר להפעילה במרכז שירות ומידע ארצי בטלפון 3450*.
עד כאן דברי האתר וזה כאמור כמה ימים אחרי שהתעודה כבר נאספה לחיים ולשלום...
אז אמנם ישנה אפשרות בשירות עצמי אך הטלפון למספר האמור טוען שהוא שולח ל-sms קישור להפעלה, ומה נעשה, בהוראת הרבנים אין לי מכשיר שמקבל הודעות טקסט כך שכנראה הדרך היחידה היא לעמוד בתורות הטלפוניים הארוכים והמשמימים שלהם עד שמישהו יואיל בטובו לענות לי.
מישהו כאן יודע על דרך נוספת?
ובכלל, האם לא הגיע הזמן שמשרד הפנים יאפשר שירותים נורמליים גם למי שמעונין להחזיק רק במכשיר 'טיפש'?

פרינזי

משתמש צעיר
קבלתי לפני כמה ימים בדואר את תעודת הזהות הביומטרית החדשה שלי ובאתר אין לי אפשרות להפעילה. ז"א הם כותבים שתוקף הישנה עומדת לפוג ומוסיפים הצהרה זו: תעודת הזהות נשלחה אליך בדואר, אך הוחזרה ללשכה בגלל שלא נאספה. ניתן לאסוף את התעודה בלשכה בה הגשת את הבקשה. אם התעודה אצלך אפשר להפעילה במרכז שירות ומידע ארצי בטלפון 3450*.
אז אמנם ישנה אפשרות בשירות עצמי אך הטלפון למספר האמור טוען שהוא שולח ל-sms קישור להפעלה, ומה נעשה, בהוראת הרבנים אין לי מכשיר שמקבל הודעות טקסט כך שכנראה הדרך היחידה היא לעמוד בתורות הטלפוניים הארוכים והמשמימים שלהם עד שמישהו יואיל בטובו לענות לי.
מישהו כאן יודע על דרך נוספת?
ובכלל, האם לא הגיע הזמן שמשרד הפנים יאפשר שירותים נורמליים גם למי שמעונין להחזיק רק במכשיר 'טיפש'?
היה לי את זה גם שבוע שעבר,
התקשרתי ל*3450, מחכים על הקו בערך שעה...
בסוף עונה פקיד ופותח גם בלי הודעת SMS

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין

יש מצב שבדואר לא ביצעו מסירה אלא בטעות לא נדרש
ועל כן רשום לך כך באתר.
דרך המוקד-לדבר עם נציג שישחרר את התעודה

Morris

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אם ההפעלה לא דחופה אפשר לשלוח פניה כאן https://www.gov.il/he/departments/guides/how_to_contact_us
"פניה באמצעות טופס מקוון"
ולבחור באופציה של הפעלת תז ואז צריך לרשום להם את הקוד מסירה והם מפעילים בזמן שלהם... כלומר לוקח בין יום יומיים לשבוע שבועיים עד שמפעילים.

ואם זה דחוף להפעיל אז אפשר להמתין כשעה (לקח לי פעם שניסיתי 40 דקות) בטלפון ולהפעיל ע"י פקיד.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה