דרוש מידע הפח מלא- מה החוק? לאיפה זורקים את הזבל?

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
קיבלנו קנס הזוי מלפני קרוב לשנה (רק עכשיו הגיע אלינו!!) על השלכת פסולת בשטח ציבורי,
באתר של העירייה מופיעות תמונות הפח הקרוב לביתנו כשהוא מלא וגדוש וסביבו שקיות אשפה רבות שמחוסר ברירה אנשים השליכו שם, ישנה תמונה של פקח העירייה נובר בשקיות וכן תמונות של מעטפות עם דברי דואר על שמנו (שכנראה היו בתוך השקיות, אך לא רואים זאת בוודאות בתמונות).
אציין שמדובר באזור בעייתי עם פחי אשפה טמונים שמלאים באופן קבע וחסר תשתיות של פינוי אשפה ע"י העירייה (שגובה מחיר ארנונה מהגבוהים בארץ!) כך שייתכן בהחלט שאם הפח היה מלא הנחנו את השקיות שלנו לידו.
מה החוק במקרה שהפחים מלאים??? אני אמורה לשמור את הפחים אצלי בבית???
אין חוק שמתיר להניח בשקיות סגורות ליד הפח כשהוא מלא?
הקנס ע"ס 730 ש"ח וצבר מאז ריביות (שעליהם ברור נערער), אבל אני חייבת לדעת מה החוק במקרה כזה אולי נצליח לבטל הכל...

KAV

משתמש פעיל
קיבלנו קנס הזוי מלפני קרוב לשנה (רק עכשיו הגיע אלינו!!) על השלכת פסולת בשטח ציבורי,
באתר של העירייה מופיעות תמונות הפח הקרוב לביתנו כשהוא מלא וגדוש וסביבו שקיות אשפה רבות שמחוסר ברירה אנשים השליכו שם, ישנה תמונה של פקח העירייה נובר בשקיות וכן תמונות של מעטפות עם דברי דואר על שמנו (שכנראה היו בתוך השקיות, אך לא רואים זאת בוודאות בתמונות).
אציין שמדובר באזור בעייתי עם פחי אשפה טמונים שמלאים באופן קבע וחסר תשתיות של פינוי אשפה ע"י העירייה (שגובה מחיר ארנונה מהגבוהים בארץ!) כך שייתכן בהחלט שאם הפח היה מלא הנחנו את השקיות שלנו לידו.
מה החוק במקרה שהפחים מלאים??? אני אמורה לשמור את הפחים אצלי בבית???
אין חוק שמתיר להניח בשקיות סגורות ליד הפח כשהוא מלא?
הקנס ע"ס 730 ש"ח וצבר מאז ריביות (שעליהם ברור נערער), אבל אני חייבת לדעת מה החוק במקרה כזה אולי נצליח לבטל הכל...
סקרנות, בבני ברק?

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בכל אופן תבואו מגובים בתמונות של הררי הזבל עם תאריכים ומספר הבנין ברקע
בהצלחה
מאמינה שצריך להוכיח שהפח היה מלא (ולא שעוד שכנים זרקו מחוץ לפח ,אחד שם בחוץ וכולם אחריו)
ואם באמת הוא היה מלא יש מה לערער..

עד מתי

משתמש מקצוען
לנו זה קרה בעיר בצפון לבית עסק על קרטונים שהיה את שם העסק
גם שם המחזורית קרטון היתה מלאה עד למעלה
זה לא עזר לבטל את הקנס

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
דווקא בבני ברק יחסית קל לבטל קנסות
תלוי מאד.
בתיבת הדואר של אי מי המתין דו"ח על שם בנם, בחור ישיבה, שנצפה משליך אשפה בשעה 12.00 בצהריים. מדובר במהלך הזמן, כשהבחור בכלל לא היה באזור (למד בישיבה). מובן שאיש לא פנה אליו וביקש ממנו ת.ז. אבל זה לא הפריע לפקח המחוצף לקנוס אותו בלי שום חובת הוכחה

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
סקרנות, בבני ברק?
דווקא לא!

בכל אופן תבואו מגובים בתמונות של הררי הזבל עם תאריכים ומספר הבנין ברקע
איך נביא תמונות מלפני שנה?
התמונות היחידות שיש לנו הן אלו שנמצאות באתר העירייה ושם רואים את סביבות הפח מלא וגדוש בשקיות, וברור לי בלי שום ספק שלא היינו מניחים שקיות בחוץ אם היה מקום בפח!! זה כ"כ לא אנחנו!!

מסתבר שאין חוק ברור, זה שיטת מצליח, תלכו עד בית משפט שסביר שיעיף את העירייה מכל הר הזבל עד לים המלח...
זה מנסיון? מידיעה?
כי חבל על המאמצים והכסף אם בסוף נצטרך לשלם את הקנס כמו שהוא...
מילא על הכסף, כפרה, לא כיף בכלל לשלם אבל נעמוד בזה, אבל החוסר צדק מקומם!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה