כנ"ל גם אני צריכה לעשות של 100
אבל אני יודעת שאין ככ סיכוי שיהיה לי סוכר, כי אני עדיין צעירה ובלי גנטיות של סוכר
אז הפעם פשוט לא עשיתי עד שעבר הזמן המומלץ לבדיקה
שאלתי את הרופאה מה ההשלכות של זה
אז היא אמרה שבסך הכל אם אני אגיע ללידה ויראו שהערכת משקל מעל 4.2 - עלולים להכניס אותי ישירות לניתוח אם לא אספק להם הוכחות שהגודל הוא לא בגלל סוכר
למעשה, אם לא ילדת עד שבוע 40, אפשר לעשות הערכת משקל ומקסימום אז לבצע העמסת סוכר
אני לבינתיים בדקתי בבית עם מד סוכר כמה פעמים רק בשביל להרגיע את בעלי...
באמת?? עצה מעולה. בטוח שלהפסיד אין מה.תנסי לעשות את ההעמסה יותר קרוב לשבוע 24, במקום יותר קרוב ל28, לא יודעת אם זה ממש קשור אבל פעם עשיתי בשבוע 28 והאחות אמרה לי שככל שיותר מתקדם, הסיכוי להצטרך העמסה של מאה גדלה.
לא מלחיץ עוד יותר??? הסוכר יעלה יותר אחרי אכילת משהו במיוחד אם יש בו פחמימהלא לעשות את הבדיקה הראשונה בצום. קרה לי פעמיים שעשיתי אחרי צום של 12 שעות (לילה) ויצא לי גבולי . הגוף מעלה את הסוכר אחרי צום ארוך לכן הבדיקה הראשונה שמותר לאכול תאכלי משהו קל קודם.
מענין אותי, מה זה גבולי? אני גם בעניןוודאי שעדיף לבצע. אני לא מוכנה לקחת סיכון
פשוט מידיעה בהריונות קודמים שלי זה היה מיותר בגלל שהערך הראשוני היה גבולי במעט ולכן שאלתי אם מישהי ניסתה להנצל בדרכים טבעיות- ספורט/תזונה מסוימת וכו'
אני חושבת שזה משתנה בין אנשים.. אצלי ככל שהצום יותר ארוך יוצא לי יותר טוב ואם אני אוכלת א. ערב לדוגמה, זה כבר קצת משפיעלא לעשות את הבדיקה הראשונה בצום. קרה לי פעמיים שעשיתי אחרי צום של 12 שעות (לילה) ויצא לי גבולי . הגוף מעלה את הסוכר אחרי צום ארוך לכן הבדיקה הראשונה שמותר לאכול תאכלי משהו קל קודם.
אכלתי תפוח ויצא 80 בערך לעומת 105 110 בצוםלא מלחיץ עוד יותר??? הסוכר יעלה יותר אחרי אכילת משהו במיוחד אם יש בו פחמימה
מה למשל אכלת?
אני מדברת על בדיקת הglocuse 50 כן? הטווח הוא 80-140 אצלי יצא 150 בהריון הקודםמענין אותי, מה זה גבולי? אני גם בענין
יגידו לך לעשות את השנייה. זה מה שמעצבן....אצלי 140 עכשיו
מקוה שלא, זה עדיין בטווח...יגידו לך לעשות את השנייה. זה מה שמעצבן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: