חוץ מזה שהאחרון שלי היה יחסית גדול מכולם, (כמעט 4) והמשקל הזה קיים במשפחה שלי, בלי מידע על סוכרת כלל.אין לך שום היסטוריה או סיבה לחשד? זו סתם המלצה גורפת שלה לכולן על סמך מה שנתקלה??
זו הנחיה מאוד לא מקובלת.
אמת שה50 לא מדויק, אבל לרוב כן, ואם יוצאת תוצאה בעייתית שולחים למאה.
כמה זה נורא - לא נורא בכלל. רק לשרוף 3+ שעות במרפאה, בצום, ולשתות כמות כפולה של תמיסה מבחילה.
לעומת להגיע לא בצום, לשרוף שעה, ולשתות חצי מהכמות.
(באופן אישי אני לא הרגשתי סבל משתיית התמיסה, עבר בסדר, גם המאה. אבל יש נשים שבשבילן זה נורא ואיום)
ההרגשה אישית, משתנה מאחת לאחת... לי זה לא היה כזה נורא, לא זוכרת שהרגשתי גרוע יותר מאשר בחמישים (גם החמישים סביר לי). כן היה קשה להיות בצום.חוץ מזה שהאחרון שלי היה יחסית גדול מכולם, (כמעט 4) והמשקל הזה קיים במשפחה שלי, בלי מידע על סוכרת כלל.
סתם המלצה שלה, כי היא רואה שהרבה אחרי הלידה עם משקל מפתיע (כי הערכה לא היתה נכונה) אחכ נודע שהיתה סוכרת שלא התגלתה..
לשרוף שעות אני מוכנה אם צריך
השאלה אם ההרגשה עם התמיסה (הנוראית) היא בסדר..
עשית 50 פעם קודמת.. פשוט תכפילי תסיוט ב 2השאלה אם ההרגשה עם התמיסה (הנוראית) היא בסדר..
איזה עוד אפשרות יש?למה לא תבדקי סכרת בצורה אחרת?
מדידה ביתית 3 פעמים ביום. (תבררי אצל הרופא שלך בדיוק איך לעשות, כי לא עשיתי רק שמעתי על האופציה)איזה עוד אפשרות יש?
ולפי הבדיקות תוצאות הגבוליות מה המליצו לך?ה 100 נורא, האחות ממש כעסה עלי שהקשבתי לרופאה, (היה לי גבולי מאוד ב50 , אבל ממש!) היא שאלה אותי בזה הלשון: "למה את מתעללת בגוף שלך??"
הושבתתי באותו יום ואני לא אחת דרמטית, באמת. האחות בנס קלטה אותי רגע לפני התעלפות, לפי דעתי יש לזה השלכות גם אח"כ.
מה גם שהתשובות אחרי ה 100 היו גבוליות ג"כ ולא החלטיות.
בכדי לשמור על הבריאות וההשתדלות חושבת שאפשר לעקוב עם בדיקות אחרי ולפני וכו'.
ושוב, זו דעתי האישית, לא יכולה להמליץ לך...העיקר בריאות ונחת ובקלות!!
שמחה שהלך לך בסדר ב"ה.אני עשתי גם 50 וגם 100 ולא היה נורא בכלל
לפי התגובות פה לא מבינה על איזה התעללות בגוף ואיזה נזק מדובר
מה אף פעם לא אכלתם משו עם המון סוכר????
אני גם עשיתי רק כדי להרגיע את הרופאים
ה-50 היה תקין לגמרי אבל בגלל הארכת משקל של ילד גדול ביקשו שאעשה 100 וגם הוא היה ב"ה תקין
דווקא מבחינתי היה נחמד כי זכאים ליום חופש מהעבודה באותו יום (על חשבון הברון )
א' כל, לא זוכרת שאכלתי בשנים האחרונות משהו מתוק כ"כ כמו ההעמסת סוכר (כנראה כשהייתי ילדה כן אכלתי אבל בגרתי מאז)אני עשתי גם 50 וגם 100 ולא היה נורא בכלל
מה אף פעם לא אכלתם משו עם המון סוכר????
אני גם עשיתי רק כדי להרגיע את הרופאים
ה-50 היה תקין לגמרי אבל בגלל הארכת משקל של ילד גדול ביקשו שאעשה 100 וגם הוא היה ב"ה תקין
דווקא מבחינתי היה נחמד כי זכאים ליום חופש מהעבודה באותו יום (על חשבון הברון )
כנלאני עשתי גם 50 וגם 100 ולא היה נורא בכלל
אני עשיתי 50 יצא מעולה.. תכלס ילדתי עכשיו ב"ה ילד 4.5 (הערכת משקל לא היתה בכיוון של כזה משקל.. ואני לא גדולה)בבית חולים כל הזמן אמרו ה50 לא אומר כלום פעם הבא את עושה 100...הרופאה המליצה לי ללכת מראש על 100 בגלל כמה מקרים שהיא נחשפה אליהם לאחרונה.
טוענת שה50 מאוד לא מדוייק.
שאלה לי: כמה זה נורא?
האם זה רלוונטי לי כשאין לי שום היסטוריה?
תודה!
דיטאנית+מעקב,ולפי הבדיקות תוצאות הגבוליות מה המליצו לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: