וואו. אתגר מעולה! תודה!
אם מישהו צריך ממה שהעליתי זיפ, בכיף!בדיוק באתי לכתוב
הדירוגים לא יהיו באמת שווים... כי הרבה כאן נטפריים
אם מישהו צריך ממה שהעליתי זיפ, בכיף!
bring them home back.צפה בקובץ המצורף 1672283
אם אפשרbring them home back.
צפה בקובץ המצורף 1672291
מסתמא הן יימחקו, וחבלהעיקר שיהיה דגש על העין וההשתקפות בתוכה.
זה בגלל צבע הפנים בקלאוז-אפ שיש מסביב לעיןמה יש לנטפרי נגד האתגר הזה?
הרוב חסום....
אאלט נטפרי לא עובדים עם מנגנון כזה אלא עם בדיקה אנושיתזה בגלל צבע הפנים בקלאוז-אפ שיש מסביב לעין
כל התמונות עוברות בדיקה אוטומטית ע"י רובוט עם מילות מפתח ברורותאאלט נטפרי לא עובדים עם מנגנון כזה אלא עם בדיקה אנושית
ניתן להוסיף כותרת: עין לציון צופיה
שלחתי את כל התמונות החסומות לבדיקה חוזרתכל התמונות עוברות בדיקה אוטומטית ע"י רובוט עם מילות מפתח ברורות
אא"כ נשלחת בקשה לבדיקה, אזי היא עוברת עין אנושית.
איך שולחים לבדיקה חוזרת?שלחתי את כל התמונות החסומות לבדיקה חוזרת
רק אחת נפתחה
או שולחים פנייה עם כתובת תמונה, או ככה: [בד"כ זה עובד לי]איך שולחים לבדיקה חוזרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: