מישהו משהו
משתמש רשום
בשביל לקרוא אותו צריך לקרוא גם את הקודמים
או שהבוא עומד בפני עצמו?
או שהבוא עומד בפני עצמו?
כמה ספרים היא הוציאה בסה''כ?
כולם בעצם המשך אחד לשני מ''גם כי אלך''??
בע''ה.
- גם כי אלך, הוצאת מייזליק ספרים, 2014
- כי אתה עמדי, הוצאת מייזליק ספרים, 2015
- אך טוב וחסד, הוצאת מייזליק ספרים, 2016
- אל תסתר, הוצאת מייזליק ספרים, 2017
- לולא האמנתי, הוצאת מייזליק ספרים, 2018
- לראות בטוב, הוצאת מייזליק ספרים, 2019
- כי אבי ואימי, הוצאת מייזליק ספרים, 2020
- אשא עיני, הוצאת מייזליק ספרים, 2020
- מאין יבוא, הוצאת מייזליק ספרים, 2021
- שמיים וארץ, הוצאת קולמוס 2022
אין כמו לקרוא לפי הסדר!השאלה מי שקראה אותם, חייבים לקרוא לפי הסדר? כי אני לדוג' קראתי קודם את ''אתה עמדי'' ואח''כ את גם כי אלך, בשני זה לא הפריע אבל בראשון כבר ידעתי את ההמשך אז זה כן היה קצת מעצבן..
האופציה המצוינת היא לקרוא הכלטוב שעדכנת, אם ככה באמת אין טעם שאקנה אותו דווקא כשיש אופציות מצוינות אחרות.
@ליבי קליין איך את מצ
מסכימה איתך לגמרי!כי היא החליטה לשדך את כולם.
לא תןמכת ברוב השידוכים האחרונים שלה.
לא שאני חושבת שיתום חייב יתומה ומגמגם חייב מגמגמת,
אבל אני כן חושבת שמישהו שנשחף לעולם הפרוץ בחוץ צריך מישהו עם עולם מושגים דומה או לפחות פתיחות קלה,
לא חסידות שמורים מבטן,
ולהתעלם מזה בשלושה שידוכים רצופים זה מרעם לי גבה.
כמו כן,
להתחתן עם נכות מורכבת תצריך הרבה שיקול דעת רציני ורצון להיות שם לקחת אחריות,
לא רק להתרגש מלשמוע מישהו מברך ולא רק ציפיות של כל המשפחה
בלי קשר ליבי קליין אני אוהבת אותך אהבת נפש ואנחנו מכירות אישית,
לא מבינה איך דווקא את מתעלמת מזה
כי היא החליטה לשדך את כולם.
לא תןמכת ברוב השידוכים האחרונים שלה.
לא שאני חושבת שיתום חייב יתומה ומגמגם חייב מגמגמת,
אבל אני כן חושבת שמישהו שנשחף לעולם הפרוץ בחוץ צריך מישהו עם עולם מושגים דומה או לפחות פתיחות קלה,
לא חסידות שמורים מבטן,
ולהתעלם מזה בשלושה שידוכים רצופים זה מרעם לי גבה.
כמו כן,
להתחתן עם נכות מורכבת תצריך הרבה שיקול דעת רציני ורצון להיות שם לקחת אחריות,
לא רק להתרגש מלשמוע מישהו מברך ולא רק ציפיות של כל המשפחה
בלי קשר ליבי קליין אני אוהבת אותך אהבת נפש ואנחנו מכירות אישית,
לא מבינה איך דווקא את מתעלמת מזה
מסכימה איתך לגמרי!
בשבת כשסיימתי את הספר, אמרתי לעצמי, אולי באמת אני צריכה להסכים להצעות הזויות? ואז הרמתי את עיניי והתחננתי אליו שלא. עושה שמים וארץ. אני סומכת עליו...
הזוי בקטע של התאמה. לא חלילה התכוונתי שהם הזויים! (סליחה שזה היה נשמע אחרת, עברית קשה שפה!)לא אוהבת לקרוא לזה הצעות הזויות.
גם לחריגים מגיע להתחתן ולא שיקראו להם הזויים (כסא גלגלים יכול לקרות לכל אחד)
צריך להתאים.
אבל היא כבר לא שם, ולא רוצה להיות שם. והיא מאוד מאוד רוצה לקים בית שמור מאוד, וחולמת על בעל כזה. כתבתי בפירוש כמה פעמים.אבל אני כן חושבת שמישהו שנשחף לעולם הפרוץ בחוץ צריך מישהו עם עולם מושגים דומה או לפחות פתיחות קלה,
למה שלושה?ולהתעלם מזה בשלושה שידוכים רצופים זה מרעם לי גבה.
אני חושבת שניסיתי כן להראות את התהליך שהיא עוברת. זו לא בחורה שחוזרת בתשובה ובאה לבית של אבא ואמא בחזרה, כן? זה משהו הרבה יותר רציני ועמוק.לא ראיתי את זה אצל שייני בכלל.
מרגישים שזו ביקורת שמגיעה מאהבה.. ועכשיו אני סקרנית מי אתבלי קשר ליבי קליין אני אוהבת אותך אהבת נפש ואנחנו מכירות אישית,
יותם לא נקרא נכה, מהבחינה הזאת. זה לא דורש מגיטי התמסרות מיוחדת.וגיטי בלוי
בטח שכן. היא מוכנה להיכנס לזה רק ברגע שהיא מבינה שהיא מוכנה לקחת אחריות ולשאת בכל מה שדורש להיות אשתו של אלימלך.רצון להיום שם לקחת אחריות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: