נקי לחלוטין מדברים פסולים או בעייתיים.מישהו מכיר? אני צריך לדעת אם זה מתאים לתת אותו בתור מתנה לאדם חרדי . (יותר פתוח).
מי כתב ?ספר פצצה!!
יש אותו בגירסה חרדית בשם טובים השניים
בגירסה החרדית הוא פצצה או בגירסה המקורית? מה יותר חזק? הייתי רוצה עוד המלצות מאנשים. תודהספר פצצה!!
יש אותו בגירסה חרדית בשם טובים השניים
לדעתי הגירסה המקורית היא הפצצהבגירסה החרדית הוא פצצה או בגירסה המקורית?
חחחח זה באמת טעות של פותח האשכול....תמיד ידעתי שנשים מנוגה וגברים ממאדים
הטעות תוקנה. שגיאות מי יבין. אבל לא הבנתי למה בנוגה הגברים לא היו שורדים?חחחח זה באמת טעות של פותח האשכול....
זה עלול להיות גורלי מאד הטעות הזאת, לפי העולה מן הספר אין לנו הגברים יכולת לשרוד בנוגה אפילו רגע....
יעויין שם בספר....הטעות תוקנה. שגיאות מי יבין. אבל לא הבנתי למה בנוגה הגברים לא היו שורדים?
תקרא את הספר, ואז נדבר...הטעות תוקנה. שגיאות מי יבין. אבל לא הבנתי למה בנוגה הגברים לא היו שורדים?
נשמע מעניין . אני כבר הולך לקנות את הספריעויין שם בספר....
בהצלחה!!נשמע מעניין . אני כבר הולך לקנות את הספר
בסטימצקי עולה 75 לערך, [לא יודע האם פתוח בסגר]כמה בערך הוא עולה, עדיף לקנות או להשאיל?
אפשר להזמין באונליין. אפי' יותר זול מהחנותבסטימצקי עולה 75 לערך, [לא יודע האם פתוח בסגר]
לעיתים יש בחנויות יד שניה של ספרים, ב20 שקלים.
עולה 95.בסטימצקי עולה 75 לערך,
יש חמשה חלקים.יש לספר הזה שני חלקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: