ציוד היקפי הסורק לא סורק

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
יש לי מכשיר משולב של חברת ברדר ואני מנסה לסרוק דרך התוכנה של המכשיר וזה לא סורק רק מופיעה הודעה כזו
1724270343704.png

רק אציין שדרך סריקה של ווינדוס המכשיר כן סורק
מה יכולה להיות הבעיה ?

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בהודעה שתי אפשרויות:
האחת שהסורק לא מחובר, וכאמור במקרה הזה הוא כן מחובר.
השניה שיש תוכנה אחרת ה״משתמשת״ בסורק (במקרה הזה זו הבעיה), ההוראה שיש לסגור את התוכנה השניה ואז לנסות שנית ואני אוסיף לעשות ״ריסט״ לפני השימוש.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
השניה שיש תוכנה אחרת ה״משתמשת״ בסורק (במקרה הזה זו הבעיה), ההוראה שיש לסגור את התוכנה השניה ואז לנסות שנית ואני אוסיף לעשות ״ריסט״ לפני השימוש.
איך יודעים איזו תוכנה משתמשת בסורק ?

English Tech

משתמש פעיל
אז איך סוגרים אותו ?
זכור לי שפעם יכולתי להשתמש בשני התוכנות !
יתכן שהתקנה מחדש של תוכנת הסורק תוכל לעזור, אבל לדעתי כדאי לנסות קודם את האופציות האחרות
תפתח את מנהל המשימות (קליק ימני על שורת המשימות), תעשה חיפוש על scan ותסגור את כל מה שנראה לך רלוונטי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה