גם שם לא.ניסית לפנות לעיתונים שהיא כותבת\ כתבה בהם?
המודיע, משפחה...
כן, בדקתי גם שם..טלפון/כתובת מייל של חוה רוזנברג
שלום, אשמח לקבל טלפון או כתובת מייל של הסופרת. תודה רבה.www.prog.co.il
שולחת בפרטימישהי יודעת איך אפשרי ליצור איתה קשר?
לא ראיתי כתובת מייל בשום ספר ובשום אתר,
איך כן אפשר להשיג אותה?
לקוחה מחו"ל מעוניינת ליצור איתה קשרתכתבי לי מייל - אשלח לך אישי
לקוחה מחו"ל מעוניינת ליצור איתה קשרתכתבי לי מייל - אשלח לך אישי
לקוחה מחו"ל מעוניינת ליצור איתה קשרשולחת בפרטי
אני יכולה לשלוח בפרטי. חסמתם את האפשרות הזו. פיתחו אותה ואשלח לכם את כתובת המייל בפרטי.לקוחה מחו"ל מעוניינת ליצור איתה קשר
האם אפשר לשלוח לאחד משניהם את המייל של השני?
זה המייל שלה:
rachelsofer & hotmail.fr
לא ידעתי שזה חסוםאני יכולה לשלוח בפרטי. חסמתם את האפשרות הזו. פיתחו אותה ואשלח לכם את כתובת המייל בפרטי.
אני יכולה לשלוח בפרטי. חסמתם את האפשרות הזו. פיתחו אותה ואשלח לכם את כתובת המייל בפרטי.
תודה ענקיתאני יכולה לשלוח בפרטי. חסמתם את האפשרות הזו. פיתחו אותה ואשלח לכם את כתובת המייל בפרטי.
המייל לא יצא תקין בגלל השטרודלאני יכולה לשלוח בפרטי. חסמתם את האפשרות הזו. פיתחו אותה ואשלח לכם את כתובת המייל בפרטי.
תודה רבה!אני יכולה לשלוח בפרטי. חסמתם את האפשרות הזו. פיתחו אותה ואשלח לכם את כתובת המייל בפרטי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: