הסבר בעיברית על זיבראש

• פותח הנושא go
  • פורסם בתאריך

go

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בס"ד יצאה לאור חוברת מיוחדת בסוגה המלמדת באופן בהיר וברור את התוכנה זיבראש, בעברית קלה ופשוטה.
החוברת תוכננה ועוצבה באופן מיוחד המאפשר גישה לתוכנה גם לבעלי רקע מינימלי בתוכנה או באיור ופיסול.
אודות לצילומי מסך, ושימת דגש על הסבר תמציתי וברור, החוברת ניתנת למידה קלה מהירה ופשוטה.
החוברת הושקה במהדורה מצומצמת ובפורמט קטן וקומפקטי, המקל על הקריאה ועל הלמידה מול המחשב, ובכך מאפשר להניח את החוברת סמוך למחשב.
מצוינת למי שמעונין ללמוד את התוכנה לבד או למי שמעונין להתרענן.
עלות החוברת 50 ש"ח לחברי פרוג 45 ש"ח (נא לציין)
אפשר לרכוש את החוברת בטל: 057-3159342 או לשלוח מייל ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מצורפים עמודים לדוג'
<!-- / message -->

קבצים מצורפים

• הסבר על זי בראש2.jpg
    KB 598.4 · צפיות: 22

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אם אני רוצה לשלם לא דרך אשראי, איפה אפשר?

נקודות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י צברית;774451:
אם אני רוצה לשלם לא דרך אשראי, איפה אפשר?
למה לא העברה בנקאית למשל?

נקודות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
היי...לא שכחת מזה.
שמחה לראות את התוצרת!
זה ניראה קליל וברור,מובן וקליט!
יישר כח!!!

go

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אפשר לשלם בהעברה בנקאית או בהפקדה לחשבון לקבלת החוברת בדואר יש לצין כתובת שם וטלפון ליצירת קשר.

נקודות ב"ה לא שכחתי אלא שזה פשוט לקח קצת זמן ההקלדה העימוד העיצוב ההגהה וכו' עד לתוצר המוגמר ברוך השם.

טופי תות

משתמש צעיר
רעיון מעולה, בפרט שאין ספרי הדרכה בעברית על התוכנה. (עד כמה שידוע לי...) תצליחי!!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה