מוכן לתת לו חיישנים של דקסקום, אבל אומניפןד ד"ש זה מאד קשה להשיגאכן, לפני כמה ימים אירוקה החלו לגבות כסף על השימוש באחסון שלהם והנייטסקאוט הפסיק לעבוד.
מי שמעוניין בנייטסקאוט יש כמה אופציות:
1. יש אדם (נחום מקריית שמונה) שמוכן לבנות כתובת נייטסקאוט על שרת שלו תמורת קופסת פודים של אומניפוד דש או בתשלום של 200 ש"ח כל שנה.
2. לבנות כתובת נייטסקאוט חדשה בגוגל קלאוד- מדריך מפורט.
3. לשלם לאירוקה...
איפה קבלו התראה?הם מודעים, כי אין להם נייטסקאוט פעיל, וקיבלו על זה התראות שזה הולך לקרות.
במקרה הגרוע - יורידו את הנתונים החלקיים מדקסקום קלריטי
האם בשביל להשתמש בגוגל קלאוד צריך לעבור את כל הדרך בשביל הנייסקוט או שמספיק לעדכן משהו קטן? ולשבת על כל העבודה שעדינו עם הנייטסקאוט הישן?אכן, לפני כמה ימים אירוקה החלו לגבות כסף על השימוש באחסון שלהם והנייטסקאוט הפסיק לעבוד.
מי שמעוניין בנייטסקאוט יש כמה אופציות:
1. יש אדם (נחום מקריית שמונה) שמוכן לבנות כתובת נייטסקאוט על שרת שלו תמורת קופסת פודים של אומניפוד דש או בתשלום של 200 ש"ח כל שנה.
2. לבנות כתובת נייטסקאוט חדשה בגוגל קלאוד- מדריך מפורט.
3. לשלם לאירוקה...
הכל מחדש?אכן, צריך לעשות כברת דרך..
ויש מדריכי תוכי. (תעשה אחרי בלי להבין...)
כן, אבל המדריך איך לבנות את זה בגוגל קלאוד כתוב בצורה יותר ברורה וכן מצורפים קבצי וידאו בחלק מהשלבים..הכל מחדש?
אני בניתי לבד..מישהו ניסה לעשות כתובת לבד?
כמה זמן?אני בניתי לבד..
לוקח איזה שעה וחצי - שעתיים..כמה זמן?
אני רוצה לנסות
אבל לא מצליח למצוא מדריך טוב
תודהלוקח איזה שעה וחצי - שעתיים..
צריך סבלנות אבל זה אפשרי, אני עשיתי את זה עם המדריך הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: