סקירה הניידים החדשים של טרונסמרט groove 2 | T7 mini

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
בס"ד
WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.01.jpeg

טרונסמרט גרוב 2 וטרונסמרט טי 7 מיני | tronsmart groove 2 & T7 mini

זה לא חדש שאני אוהד מוביל של המותג, לא תופתעו גם אתם כשתנסו אחד שלהם, אבל הפעם הם הפתיעו אותי לגמרי כשהם השיקו 2 רמקולים הדומים ומתחרים אחד בשני, יחד.
המפרט שנקבל בשניהם די משתווה, ועוד יותר כשנשמע אותם אחד לצד השני.

שתיהם עונים על הקטגוריה של רמקול מיני, ובאמת מביאים חוויית מוזיקה בפורמט מוקטן ושונה מהרגיל. לפני שנעבור למה שמייחד כל אחד מהם נכלול יחד את הפרמטרים שהם שווים בהם תרתתי משמע.
WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.22.jpeg

זמן סוללה מוצהר על 18 שעות, כשבדקתי אותם בעצמי לא התקרבתי לסך השעות המוצהר, אבל תמיד הייתי על מצב תאורת לד פעילה וזה נתון משמעותי בזמן הסוללה, ובכל מקרה קיבלתי בכל טעינה מספר שעות ניכר גם כשהפעלתי בפול ווליום. טעינת הרמקולים נמשכת כ3-3.5 שעות ע"י כבל טייפ סי (מצורף).

חיבוריות יציבה מדור 5.3 העדכני ביותר צאפשרת שידור יציב במיוחד גם למוזיקה עצמה וגם משפרת את איכות השיחות שמתנהלות דרך הרמקול (כן, יש גם מיקרופון לזה) אם כי כמו תמיד עדיין לא הכי נח לנהל שיחה דרך רמקול...

בנוסף לחיבור בלוטוס בשניהם נקבל תמיכה בכרטיס מיקרו SD או בחיבור AUX וכמובן שנקבל לכך כבל תואם. החיבורים ממוקמים מאחור מתחת לכיסוי סיליקון המוטבע עליו דגם הרמקול. הכיסוי העבה מאפשר את התאימות הגבוהה של הרמקול לאטימות למים בתקן IPX7 וגם טבילה לא תפריע לו בעבודה. נתון זה חשוב במיוחד בשל גודלם וניידותם של הרמקולים, ומאפשר דינאמיות גבוהה בשימוש איתם.

גם בדגמים אלו נוכל להתחבר לעוד מספר רמקולים או לרמקול נוסף למצב סטריאו אמיתי, בנוסף שניהם תומכים בחיבור לסייעת הקולית של גוגל או אפל (למכשירים תומכים).

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.59.jpeg

וכאן נתפצל.
WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.57.jpeg

הגרוב 2 שממשיך את הקו העיצובי של קודמו בתפקיד מגיע עם שיפור עיצובי משמעותי בצורת תאורת לד צבעונית ההופכת את העיצוב הכבד משהו לקליל ביותר, וייתן לרמקול הזה לוק ייחודי שתוכלו להתאים אותו לכל מקום.

המבנה ריבועי עם קצוות קטומים והברגות בולטות עם חזית "גריל" ממותגת מברזל ומוקפת בתאורת הלד כאמור. על גבו 4 לחצני שליטה בולטים שכל אחד מהם מבצע מספר פעולות, עוד נצטרך נצטרך ללמוד אותן. 2 נורות חיווי (מצב סוללה, טעינה, חיבוריות, ומצב הסאונד פולס הייחודי של טרונסמרט)

מבחינת ניידות נקבל תופסת קליפ (מצורף באריזה) וכן חיבור הברגה תחתון שיתאים לחצובות ולתפיסה במגוון זוויות.
WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.58 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.08.58.jpeg

|מאחור נמצא הבס מצורה חשופה ודינאמית|

הסאונד המופק באמצעות דרייבר בודד של 10W בהחלט מפתיע גם בעוצמתו וביחס לגודלו וגם מבחינת נקיות הסאונד וצלילות הקול, מבחינתי זו התמכרות מוחלטת לאיכות הצליל, אם כי ולמרות שיש לו בס ואי אפשר לומר שחסר, הייתי מצפה ליותר.

לרמקול יש מצב סאונד פולס הייחודי של טרונסמרט המופעל על ידי לחיצה משולשת על לחצן ההפעלה, אם כי אציין שבכל הפעמים שהפעלתי מצב זה לא הרגשתי כלל בשינוי בסאונד (ובכל מקרה היה מעולה...).

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.02.jpeg

ה t7 mini מגיע עם מעט שינויים, ובתחילה השינוי החזותי. כחל מסדרת ה t7 (וכהמשך לסדרת t6) נקבל עיצוב גלילי עטוף באריג בד שחור עם לוגו סיליקון בולט, שאר החוויה נמצאת על גבו עם 5 לחצני פקודות כאשר תאורת הלד מקיפה את הפאנל ונשלטת על ידי לחצן ייחודי שהוקצה לכך. בשונה מהגרוב, תאורת הלד כאן יותר מתואמת עם המוזיקה ומשתנה בהתאמה מדוייקת למוזיקה.

בדרך כלל אני לא מפרט כאן את צורת השימוש בלחצני השליטה, הפעם אני מעט יחרוג כי גם טרונסמרט חרגו ומעבר בין שירים מתבצע על ידי לחיצה כפולה על לחצני הווליום ולא באמצעות לחיצה ארוכה כבשאר הרמקולים שלהם, זה שונה בייחוד שלחיצה ארוכה לא תוריד בהדרגה את הווליום אלא לא תעשה דבר.

נורית חיווי בודדת תיתן אינדיקציה למצב הטעינה מצב הסוללה והחיבוריות.

בנוסף ידית קבועה נמצאת בחלקו האחורי לאחיזה ולתליה נוחה.
WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.05.jpeg

למרות שבדגם זה הדרייבר המפיק את המוזיקה הינו של 15W עוצמת הווליום הגבוהה כאן נשמעת נמוכה יותר מאשר החזק של הגרוב, אולי זה בשל ביצועי בס מודגשים ומורגשים יותר. עוד למרות, אל תטעו לחשוב שבשל העיצוב הגלילי תקבלו מוזיקה 360 מעלות, כי הדרייבר היחיד פונה קדימה, ומאחור נמצא הרדיאטור של הבס (וכאמור מביא ביצועים מעולים בתחומו).

גם איכות הסאונד שלו מעולה, ולמרות שלא נשמעת הכי נקיה כמו הגרוב הייתי תולה את זה בבס שנוכח כאן יותר.

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.02 (1).jpeg

בשורת הסיכום היה קשה לי לנסות ולהכריע מי יותר 'מוצלח' יותר, שתיהם מתחרים על אותו מקום בדיוק ולהכריע בקטנות זה לא שייך, לכן עם הנתונים הנ"ל אפשר לומר במילה אחת ובגדול, שהגרוב נותן חוויה יותר נקיה והT7 מיני מביא ביצוע בס נוכח יותר. מבחינה עיצובית כל אחד יוכל לבחור לעצמו את המתאים לו יותר.

מילה אחת על הדגם טריפ שיצא רק לאחרונה וגם מתמודד על אותו מקום.
קישור לסקירה.

לרכישת groove 2 לחצו כאן

לרכישת T7 mini
לחצו כאן

(קישורים שיווקיים)

WhatsApp Image 2022-09-06 at 23.09.21 (1).jpeg

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה