הנחית הורים

יום אביב

משתמש מקצוען
אשמח לקבל המלצות על מנחת הורים מקצועית ומוצלחת בירושלים

Aאילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מצטרפת לאשכול, מחפשת המלצה להנחית הורים בב"ב

נחל

משתמש מקצוען
בב"ב יש את לאה שרמן, היא מיוחדת במינה, אבל בגלל עומס הפונות רק חלקן מתקבלות. ככל הידוע לי, הרישום מתבצע פעם בשנה - בר"ח אלול. משאירים לה הודעה בתא קולי, והיא חוזרת לחלק מהנרשמות.

ליעוץ פרטי - בירושלים, יש את אורה מייזליק, בהר נוף, וגם היא ממש מעולה, באופן מיוחד.
גם חדוה וסלי מעולה. שלושתן מנחות בגישה דומה. נדמה לי שחדוה תלמידה של לאה שרמן. אולי אני טועה.

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בב"ב יש מכון להכשרת מנחות הורים בניהול גיטה לויפר. תשאלי שם.

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בירושלים - חדוה וסלי. חויה מדהימה!

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מיכל פרץ .. מדהימה! מוסרת במרכז ובדרום

הצלחה

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בב"ב איילה גוטמן מדהימה!!!

יום אביב

משתמש מקצוען
תודה לכולכם. נראה שחדווה וסלי מקבלת הכי הרבה המלצות... למישהו יש פרטים שלה? טלפון וכו'? האם השיטה שלה היא שיטת שפר המדוברת? מהו בגדול החידוש בשיטה זו?

מירוני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני אמורה להתחיל את קורס הנחית הורים אצל חדוה וסלי, מעניין אותי לשמוע המלצות עליה.

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תאזיני להרצאות של הרב יעקובזון...

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י e12;757549:
תודה לכולכם. נראה שחדווה וסלי מקבלת הכי הרבה המלצות... למישהו יש פרטים שלה? טלפון וכו'? האם השיטה שלה היא שיטת שפר המדוברת? מהו בגדול החידוש בשיטה זו?

את יודעת שעל השיטה הזו יש לא מעט מערערים....
יפה בלומנטל, למשל, מתנגדת לה ממש בחריפות (לשיטת שפר כוונתי. את חדווה וסלי אני ממש לא מכירה ולא שמעתי עליה מעולם.)

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני לא יודעת להגיד לך על מנחה מסוימת בירושלים, אבל אני עכשיו סיימתי קורס בביתר בגישת שפר, ואני רק יכולה לומר לך שהחיים שלי השתנו מקצה לקצה, אין מה להשוות את החיים לפני לחיים אחרי, ואני למדתי הרבה דברים בחיים ויצאתי מקורסים בחרטה שהלכתי אליהם, אני לא מאלה שמתלהבות מכל דבר שהם לומדות או כל מרצה שהם שומעות. היו בקבוצה נשים שלמדו במשך שנים שיטות שונות, ואמרו שהשיטה הזו הכי עזרה להם.

אני בטוחה שיש פסיכולוגיות שמתנגדות לגישה, כי היא פשוט הפך הפסיכולוגיה (והפסיכולוגיה בהרבה מקרים נוגדת את עקרונות היהדות למי שלא יודע) וגם כל אישה שלומדת בגישה זו היא ובני משפחתה יורדים מרשימת הלקוחות הפוטנציאליים של הפסיכולוגים, אז למה שלא יתנגדו:confused:

אני מצרפת פה קישור לאתר של מרכז שפר תקדישי חצי שעה לקרוא את "הורים מספרים" ותביני את הרעיון.
http://www.merkaz-shefer.org/הורים-מספרים.html

כמו"כ קישור לטור מדהים שכתבה מנחה בגישת שפר באתר הידברות שאני חושבת שמי שקורא את הטור הזה לא יכול להישאר אדיש.
http://www.hidabroot.org/ARDetail.asp?BlogID=112724

בהצלחה בכל אשר תפני:)

כל מיני

משתמש רשום
נכתב ע"י bbr;759287:
אני בטוחה שיש פסיכולוגיות שמתנגדות לגישה, כי היא פשוט הפך הפסיכולוגיה (והפסיכולוגיה בהרבה מקרים נוגדת את עקרונות היהדות למי שלא יודע) וגם כל אישה שלומדת בגישה זו היא ובני משפחתה יורדים מרשימת הלקוחות הפוטנציאליים של הפסיכולוגים, אז למה שלא יתנגדו:confused:

עם כל הכבוד לגישה ההגיונית עד כמה שהספקתי לקרוא, בוגרותיה לא אמורות לזלזל בשיטות אחרות ובטח לא ביפה בלומנטל, שהיא אישה נהדרת ועזרה לאלפי יהודים ובטח לא בסגנון שמחפשת קליינטים. אז להגדיר את דעתה המקצועית כאינטרס כלכלי עלוב זה ממש דורש מחאה!

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י כל מיני;759295:
עם כל הכבוד לגישה ההגיונית עד כמה שהספקתי לקרוא, בוגרותיה לא אמורות לזלזל בשיטות אחרות ובטח לא ביפה בלומנטל, שהיא אישה נהדרת ועזרה לאלפי יהודים ובטח לא בסגנון שמחפשת קליינטים. אז להגדיר את דעתה המקצועית כאינטרס כלכלי עלוב זה ממש דורש מחאה!

אני מצטערת אם זה מה שהובן מדבריי, זו לא היתה הכוונה כלל, ואני לא מזלזלת באף שיטה, ובאף פסיכולוגית שעושה את עבודתה נאמנה. רק רציתי להסביר שכמובן שלכל גישה יש מתנגדים, בפרט אם זה בדיוק ההפך של השיטה הזו. וכמובן שאף אחד לא לימד אותנו לזלזל בגישות אחרות, ח"ו. אז מי שמוצא את עצמו נפגע מוזמן לקבל את התנצלותי הכנה.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י כל מיני;759295:
לא ראיתי אף מילה פוגעת בדברים שאמרה bbr .
גם אני לומדת כבר 8 שנים "הנחיית הורים" שזה בעצם הנחיה לחיים אחרים שאם אומר את השם של ה"קורס" (אי אפשר לקרוא לזה קורס) אולי חלק יסקלוני(כי גם לזה יש מתנגדים משום מה) ואין שיעור אחד שלא מחדש לי משהו ואני מרגישה אכן שהבית שלי והילדים שונים ממה שהיה ומהרבה בתים אחרים וגם היא המנחה של הקורס (מיכל פרץ) מתנגדת עקרונית לטיפול פסיכולוגי.
אבל יש מצבים שאני חושבת שכן צריך לפנות לפסי' (כאחת שיש לה שני אחים פסיכולוגים חרדיים)כשצריך עבודה מעמיקה יותר.
וכל דבר לגופו
מי שתרצה פרטים על השיעורים המדהימים האלו אוכל רק בפרטי.
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה