עזרה הנחה מהמעון-האם לענין?

חגיתי

משתמש מקצוען
יש לי תינוקת בת חצי שנה שנכנסה למעון כשחזרתי מחופשת לידה - נתנו לה מטרנה
אבל לאחרונה עברנו לסימילאק בגלל עצירות ואני שולחת לה גם למעון
בתחילה חשבתי שלא נורא אם נשלב ויתנו לה קצת מטרנה אבל ראיתי שהעצירות רצינית ואני לא נותנת בכלל מטרנה כרגע
הענין שיוצא שהיא כרגע אוכלת הרבה בקבוקים (הפסיקה עם הנקה) ועדין יחסית זה יותר יקר ממטרנה וכן על תינוק משלמים יותר יקר במעון וכן למרות שכבר התחלתי לתת לה בבית תוספות כמו ירקות ופירות זה עדין לא כמות שהיא אוכלת לשובע זה רק התחלה והיא אוכלת קצת וגם במעון הציעו לי שיתנו לה אבל שוב פירות זה עם בננה ובינתים אמרו שיבררו אם אפשר לעשות חלק בלי בשביל התינוקים שסובלים מעצירות, יוצא שבסופו של דבר כל האוכל עלי ואפילו התוספות בינתים היא לא מקבלת במעון
אני מתלבטת אם זה הגיוני לבקש שיזכו אותי (משהו כמו 50-100 שח בחודש) על זה שאני מביאה את הסימילאק או שזה סתם נראה מטופש
בתחילה חשבתי בשביל 70 ש"ח בחודש לעשות עסק?
אבל מצד שני יש לי עוד ילד במעון ועליו אני משלמת תוספת על קבוצה בלי שינה וכמובן יש עוד תוספות מתחילת שנה כמו ביטוח, ריתמיקה בע"ח ועוד בסופו של דבר יוצא שכל חודש אני משלמת עוד כמה מאות על כל התוספות ובאמת זה יקר לי
אשמח לתגובות מה נראה לכן

bp1

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לפי החוק המעון אמור לשלם על הסימילאק.
גם לי היתה ילדה שאכלה סימילטק וקיבלתי החזר כל חודש 70 ש"ח.

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
המעון צריך לתת לך
נראה לי 50 שח בחודש
גידול קל והרבה נחת

חגיתי

משתמש מקצוען
האם זה רשום באתר של משרד הכלכלה-אשמח אם מישהו יוכל להעלות

ירושלמית0

משתמש סופר מקצוען
הבת שלי היתה במשפחתון ואכלה סימילאק, קיבלתי כל חודש החזר של 52 ש"ח

ל123

משתמש מקצוען
לא בטוח שהמסמך הזה מחיב אותם
כתוב "אם המעון לא מספק תחליף חלב" אך אם הוא מספק וזה לא מתאים לך אני חושבת שהם לא חיבים להחזיר
(מהנסיון שלי הבאתי מטרנה שלבים כי במעון ספקו את הפשוטה ואמרו שאני לא זכאית להחזר)

היכל

משתמש פעיל
גם מהניסיון שלנו לא שלמו על סימילאק והיה אותו סיפור בדיוק אבל אני מאמין שאם תתעקשי ישלמו לך בסוף כי גם בשבילם זה לא הרבה כסף

חחח

משתמש סופר מקצוען
לא בטוח שהמסמך הזה מחיב אותם
כתוב "אם המעון לא מספק תחליף חלב" אך אם הוא מספק וזה לא מתאים לך אני חושבת שהם לא חיבים להחזיר
(מהנסיון שלי הבאתי מטרנה שלבים כי במעון ספקו את הפשוטה ואמרו שאני לא זכאית להחזר)
גם מהניסיון שלנו לא שלמו על סימילאק והיה אותו סיפור בדיוק אבל אני מאמין שאם תתעקשי ישלמו לך בסוף כי גם בשבילם זה לא הרבה כסף
תלוי מה התחליף.
אם תביא אישור רופא זה לדעתי יחייב אותם.
אם התחליף צימחי אני מאמינה שרובם יתנו גם ללא האישור.
ואם התחליף הוא בין מטרנה לסימילאק אפשר לנסות לבקש גם ללא אישור רופא.(כולם אמרו לי שלא אקבל, ביקשתי בשיא העדינות +הסבר למה אני נותנת דווקא את זה וקיבלתי...) ואם לא נותנים, לא לריב. פשוט להביא אישור מהרופא.

חגיתי

משתמש מקצוען
תודה על התגובות זה מה שחשבתי שראיתי את הטופס-שכתוב אם לא מספקים והם כן מספקים רק משהו שלא מתאים בכל אופן קודם אנסה לדבר איתם

אני וביתי

משתמש מקצוען
שורה תחתונה הם צריכים להאכיל את הילדה!!!
אסור להם לתת לה משהו שמזיק לה ואת ממש לא קשורה לנושא הבאת האוכל.
גם בגיל גדול אם יש ילדה שאוכלת ללא גלוטן וזה מוסד שנותן אוכל הם חייבים לדאוג להם לאוכל המסוים ואפילו שזה יותר יקר.

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
קופצת על השירשור ברשותך
חוקי לגבות עוד כסף על קבוצה ללא שינה?

אני וביתי

משתמש מקצוען
לא חוקי לא להשכיב ילדים לישון! !
מענין איך עושים דבר כזה.
פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה.
אלא אם כן זה מעון פרטי....

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מענין איך עושים דבר כזה.
אצלנו היה מדובר על אמהות שלא רצו שהילדים יישנו/הילדים לא היו נרדמים.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מענין איך עושים דבר כזה.
מאיפה הבאת את זה ?משרד התמת דוגל לזרום עם הילד ,ואם לא מעוניין לישון אין להכריח אותו
הם יוצאים מתוך נקודת הנחה שבגיל זה הילדים זקוקים לשינה
ובד בבד, זה גם זמן המנוחה של המטפלות
ואמא שמעונינת שילדה לא ישן ,יכולה לאגד קבוצה ולשלם על כך למטפלת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה