הנחה במעונות

גלידה בגביע

משתמש מקצוען
מישהי יכולה לעשות לי סדר אחת ולתמיד לגבי הנחות מעונות-
אמרו לי שצריך 136 שעות חודשיות. האם זה לכל חודש ללא התחשבות במספר הימים (לדוג' בינואר 31 יום ובפברואר 28 וכו') מה בדיוק הקריטריונים להנחה?
וכמובן מתי הרישום?
תודה מראש לעונים!

לילי 1

משתמש מקצוען
לא יודעת לענות אבל אם את רוצה הנחה מקסימלית, לא יספיקו לך 32 ש"ש. חושבת שצריך 36 לפחות. תבררי

3239

משתמש רשום
בשביל דרגה 3 צריך מינימום 36 ש"ש,וכמובן את כל הענינים הנוספים..

אבל ללא 36 ש"ש אין מצב לדרגה 3

אלישבע72

משתמש רשום
צריך מינימום 36 ש"ש להנחה מקסימלית
בכ"א יש באתר של משרד הכלכלה סימולטור לבדוק מה שרוצים

שפרה ציפורה

משתמש פעיל
כמו שכתבו לך 36 שעות שבועיות ולא חודשיות.
ומחשבים כ4 שבועות לא משנה כמה ימים יש בחודש , זאת אומרת מחלקים את השעות החודשיות ל4 וזה השעות השבועיות.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הרישום בסביבות אפריל
לדרגה הכי נמוכה צריך שתי קריטריונים;הראשון 36ש"ש שזה בכולל. בחודש מלא זה יוצא משו כמו 144 שעות.ווהשני זה הכנסה ברוטו של עד 2000 שח לנפש,לדוגמא משפחה של זוג הורים עם שני ילדים יכולים להגיע בברוטו עד 8000 שח כולל ההכנסות של הבעל.(ברוטו-הסכום הכי גבוה בתלוש)

בקבוק

משתמש רשום
אני לא עובדת יותר מ35 שעות שבועיות וכן קיבלתי דרגה 3.
בעלי אברך.

aser

משתמש מקצוען
נכתב ע"י בקבוק;1963919:
אני לא עובדת יותר מ35 שעות שבועיות וכן קיבלתי דרגה 3.
בעלי אברך.

תלוי מה מוצהר בתלוש / בתצהיר...:rolleyes:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה