התייעצות הנחה בארנונה יותר מ150 מטרים

אוהב ספר

משתמש פעיל
המצב היום הוא שהנחה בארנונה ניתנת רק ל150 מטרים הראשונים, מה שמקשה מאד על החרדים הרבים הגרים בטאבו משותף/משולש/מרובע, וכן על משפחות ברוכות ילדים אשר היו צריכות להרחיב את ביתן מעבר לגודל הנ"ל.
היה יותר הגיוני לתת הנחה על יותר מטרים לפי מספר מטרים מסוים לנפש (לדוגמא 25מ"ר לנפש), וכך להפחית את העול ממשפחות רבות אשר אין הפרוטה מצויה אצלם.
האם יש למי לפנות בנושא? ואולי מהפורום כאן תבוא הבשורה!
אני מקוה שזה המקום לנושא זה, אם לא אשמח אם יפנו אותי להיכן זה שייך

E_Y

משתמש פעיל
המצב היום הוא שהנחה בארנונה ניתנת רק ל150 מטרים הראשונים, מה שמקשה מאד על החרדים הרבים הגרים בטאבו משותף/משולש/מרובע, וכן על משפחות ברוכות ילדים אשר היו צריכות להרחיב את ביתן מעבר לגודל הנ"ל.
היה יותר הגיוני לתת הנחה על יותר מטרים לפי מספר מטרים מסוים לנפש (לדוגמא 25מ"ר לנפש), וכך להפחית את העול ממשפחות רבות אשר אין הפרוטה מצויה אצלם.
האם יש למי לפנות בנושא? ואולי מהפורום כאן תבוא הבשורה!
אני מקוה שזה המקום לנושא זה, אם לא אשמח אם יפנו אותי להיכן זה שייך
מתוך אתר עיריית ירושלים
Screenshot_20221230-153052_Chrome.jpg

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אני גר במודיעין עילית ושם ההנחה היא עד 150 מ"ר, [אב למשפחה מרובת ילדים אמר לי שלו יש הנחה עד 180 מ"ר].
תודה להשם דירה של 150 מטר היא גדולה לכל הדעות
לגבי טאבו משותף הרי סה"כ גובים רק מעל 150 מטר זה לא הון אבל הש"י יעזור

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה