חלבי המתכון הכי קל והכי שימושי- גבינת שמנת ביתית, ממכר ברמות

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מקדימה- התחלתי להכין את המתכון הזה סתם כי היה לי משעמם, מאז מכינה כל שבוע.
שלושת האנשים שסיפרתי להם על המתכון (שתי אחיותי וחמותי) מכינות גם הן, ממליצה בחום!!

מתכון להכנת גבינת שמנת ביתית
4 גביעי שמנת חמוצה
כפית מלח

הוראות הכנה
לערבב את השמנת והמלח בקערה עד שהשמנת נראית חלקה (כמו גבינה לבנה)
להניח מטלית נקייה או שלוש שכבות נייר סופג על מסננת פסטה, ולשפוך את השמנת פנימה בזהירות.
להכניס את המסננת למקרר ל48 שעות (אין צורך בכיסוי).

להוציא ולהכניס לקופסת חצי ליטר ופשוט לאכול בתאבון.

מצורף קישור לסרטון הוראות של ניקי (אני לקחתי את המתכון מאתר אחר אבל אני רואה שזה דומה)

אפשר להוסיף שום מטוגן / בצל / זיתים או לתבל את הגבינה לפי הטעם, אנחנו אוהבים כמו שזה.
טעים יותר מהגבינות שמנת הקנויות, ויוצא פחות מחצי מחיר... ממליצה בחום לנסות!

בהצלחה רבה
 

לב ענק

משתמש צעיר
אני שמה כ3 שכבות של ניר סופג על החלק הפנימי של משפך ומכניסה פנימה את השמנת, ואת המשפך על גבי בקבוק חצוי לשניים ואז הנוזלים נשפכים לשם
 

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
4 שמנת חמוצה לא עולה הרבה פחות מ13 ש"ח, אם לא אותו דבר
מה פתאום. זה יוצר 500 גרם גבינת שמנת. המחיר של זה הוא 30. גם אני לא יודעת איזו גבינת שמנת עולה 13. פה ברמי לוי עולה 14 ש"ח ל 225 גרם בלבד...
אני שמה כ3 שכבות של ניר סופג על החלק הפנימי של משפך ומכניסה פנימה את השמנת, ואת המשפך על גבי בקבוק חצוי לשניים ואז הנוזלים נשפכים לשם
רעיון!! אבל אני אוהבת לשים במקרר, איפה יש לי מקום לבקבוק + משפך מעל
 

יונלה

משתמש מקצוען
סיפרה לי חברה על "פטנט" לזירוז הליכים בהכנת גבינת שמנת,
היא מכניסה את תערובת השמנת כנ"ל בתוך טיטול, ספיגת הנוזלים מהירה יותר מאשר בטיפטוף מעל רשת.

נשמע דוחה אבל מי שלא רואה את תהליך ההכנה לא חושד בכלום.

תוך כשעתיים הגבינה מוכנה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
סיפרה לי חברה על "פטנט" לזירוז הליכים בהכנת גבינת שמנת,
היא מכניסה את תערובת השמנת כנ"ל בתוך טיטול, ספיגת הנוזלים מהירה יותר מאשר בטיפטוף מעל רשת.

נשמע דוחה אבל מי שלא רואה את תהליך ההכנה לא חושד בכלום.

תוך כשעתיים הגבינה מוכנה
שמעתי פעם שזה מכיל כימיקלים שממש לא רצויים לאכילה.
לא יודעת אם זה נכון.
 

סגול עגול

משתמש רשום
ומישהו יודע איך עושים עם חלפניו ?
איפה יש לקנות את זה וכמה בערך לשים?
תודה
 

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה זמן זה נשמר?
כמו התאריך שכתוב על השמנת? גם אם הוסיפו לזה תוספות?
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
ומישהו יודע איך עושים עם חלפניו ?
איפה יש לקנות את זה וכמה בערך לשים?
תודה
יש מגשים קטנים במקרר עם ג'לפנו
אין כמות מדויקת לפי הטעם כי הם ממש חריפים, אפשר לקנות בצנצנת מחית מוכנה שאפשר להוסיף לכל תבשיל אם אוהבים חריף
 

ღmaximumღ

משתמש פעיל
אם באמת רוצים לטעום גבינה טעימה ברמה גבוהה?
תוסיפו למתכון הזה למעלה שום ושמיר טריים וקצוצים דק מאוד
לא תפסיקו לאכול מנסיון!
אנחנו עושים כמות גדולה כי זה נחטף (בערך 20 שמנת ו4 גילה חבילת שמיר וחצי ראש שום)
זהירות משמין מאוד
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
אני מכנה גבינת שמנת בסיסית , ולאחר שהיא מוכנה אני מחלקת אותה לקופסאות איחסון ומוסיפה לכל קופסא תוספת אחרת, זיתים קצוצים, שום שמיר, בצל מטוגן, צ'ילי גרוס וכו'.
כך יש לי כמה סוגים במקרר.
 

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כמה זמן זה נשמר?
כמו התאריך שכתוב על השמנת? גם אם הוסיפו לזה תוספות?
אני לא יודעת מה אמור להיות. מניסיון שלי שבועיים זה מצוין. (אף פעם לא נשאר אחרי שבועיים).
השמנת מלאה בחומרים משמרים ולא מתקלקלת בקלות... במיוחד אם תהליך הייבוש נעשה במקרר. אני מנחשת שאפילו חודש זה יישאר מצוין...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה