מקדימה- התחלתי להכין את המתכון הזה סתם כי היה לי משעמם, מאז מכינה כל שבוע.
שלושת האנשים שסיפרתי להם על המתכון (שתי אחיותי וחמותי) מכינות גם הן, ממליצה בחום!!
מתכון להכנת גבינת שמנת ביתית
4 גביעי שמנת חמוצה
כפית מלח
הוראות הכנה
לערבב את השמנת והמלח בקערה עד שהשמנת נראית חלקה (כמו גבינה לבנה)
להניח מטלית נקייה או שלוש שכבות נייר סופג על מסננת פסטה, ולשפוך את השמנת פנימה בזהירות.
להכניס את המסננת למקרר ל48 שעות (אין צורך בכיסוי).
להוציא ולהכניס לקופסת חצי ליטר ופשוט לאכול בתאבון.
מצורף קישור לסרטון הוראות של ניקי (אני לקחתי את המתכון מאתר אחר אבל אני רואה שזה דומה)
אפשר להוסיף שום מטוגן / בצל / זיתים או לתבל את הגבינה לפי הטעם, אנחנו אוהבים כמו שזה.
טעים יותר מהגבינות שמנת הקנויות, ויוצא פחות מחצי מחיר... ממליצה בחום לנסות!
בהצלחה רבה
שלושת האנשים שסיפרתי להם על המתכון (שתי אחיותי וחמותי) מכינות גם הן, ממליצה בחום!!
מתכון להכנת גבינת שמנת ביתית
4 גביעי שמנת חמוצה
כפית מלח
הוראות הכנה
לערבב את השמנת והמלח בקערה עד שהשמנת נראית חלקה (כמו גבינה לבנה)
להניח מטלית נקייה או שלוש שכבות נייר סופג על מסננת פסטה, ולשפוך את השמנת פנימה בזהירות.
להכניס את המסננת למקרר ל48 שעות (אין צורך בכיסוי).
להוציא ולהכניס לקופסת חצי ליטר ופשוט לאכול בתאבון.
מצורף קישור לסרטון הוראות של ניקי (אני לקחתי את המתכון מאתר אחר אבל אני רואה שזה דומה)
אפשר להוסיף שום מטוגן / בצל / זיתים או לתבל את הגבינה לפי הטעם, אנחנו אוהבים כמו שזה.
טעים יותר מהגבינות שמנת הקנויות, ויוצא פחות מחצי מחיר... ממליצה בחום לנסות!
בהצלחה רבה