שווה כל השקעה, מניסיון.האם זה שווה לקנות מסחטה?
זה באמת עוזר?
אני יודעת שאפשר לקנות קפוא.
שווה?
לא צריך שזה יהיה טרי?כשהייתי בסוף ההריון הקפדתי לשתות כל יום את המשקה וגם בימים שאחרי הלידה ומרגישה שהועיל. היה לי ב"ה יותר כח ואנרגיה.
הייתי אז אצל הרבנית קולדצקי וסיפרהנעל כך סיפורי מופתים..ונתנה לי את המתכון:
1 תפוח
1 סלק קטן
1 מלפפון
1 פלפל
3 גזרים
לגבי המכונה, אולי אפשר להשאיל ממישהו באזור מגורכם ולהתנסות? זה קצת התעסקות ועבודה להכין לבד. גם כשעשיתי כמות של פי 3 יצא לי בערך 5 -6 שקיות , אז ממש כל כמה ימים את ההתעסקות הזו.
או שקונים את השקיות המוכנות כ10 שח לשקית. לשיקולכם.בהצלחה ורפואה שלימה
חושבת שזה מצוין גם ככהאפשר לטחון את זה בשייקר? זה צריך להיות דווקא מיץ או שזה טוב גם ככה?
אין ממה לחשוששמעתי על זה הרבה אבל אני חוששת בגלל הטעם
כמה זה נורא? ( לא נשמע לי מגרה בכלל ההרכב בשביל מיץ )
לי יש של בראוןאם אני קונה מסחטה. מה כדאי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: