כללי המרת קובץ JPG לגלופה

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
ביקשו ממני משהו שהוא קצת מסובך. לקחת קובץ שהכנתי נאמר בפוטושופ, כתמונה. לחלק אותה לשתי גלופות - נאמר אחת לעץ, והשניה למתכת. עד כאן הכל ברור.

הבעיה היא שבית הדפוס רוצה לקבל קבצים רק בפורמט BXF ורק עם ה OUTLINE.
איך עושים זאת?
הבנתי ש BXF ניתן ליצא מאילוס' או מפריהנד.
מישהו יכול להסביר לי איך יוצרים אאוטליין למטרת גלופה?
זה די דחוף לי.

תודה רבה מראש

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אף אחד לא יודע איך ממירים לאאוטליין?

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
לפחות יש מישהו פה שיידע, איך הופכים קובץ תמונה למשל, לקובץ וקטורי??? גם זה יעזור!

באלמעלה

משתמש פעיל
דבר ראשון זה לקובץ dxf
המיועד לתוכנת פלקסי שהרבה שלטים עובדים דרכו.
ואפשר ליצא גם מקורל
המטרה היא אחת - להמיר לויקטורי.
אז או פשוט לבנות מחדש בויקטורי
או להביא את הקובץ לקורל או לאילוסטיטור ולהפוך לטרייס,- רק שלא תמיד הטרייס מושלם וישאר לך קצת לעבוד על זה.
השאלה העקרית מהי התמונה- כיון שלפעמים ניתן לשחק בפילטרים - תחת הכותרת סקטש- אולי בסטמפ ואז אפשר לשחק עם התמונה ולהפוך אותה יותר לקוית.
בהצלחה

Deena

משתמש פעיל
אם כך - אשאל את שאלתה של אחותי שאין לה אינטרנט ולכן ביקשה ממני לכתוב:
היא מאיירת ומציירת (בד"כ למשחקי ילדים וכו'). היא מציירת על ניר ואז סורקת ועובדת על זה בפוטושופ. השאלה שלה היא איך להכניס את הסריקה שלה בצורה יפה - אני מאמינה שמה שהיא רוצה לדעת זה איך להכניס תמונה סרוקה ולהופך אותה לוקטורית. זכרתי שיש פקודה כזו באילוס' (וכנראה גם בקורל) אך זה לא התחום שלי וכבר שנים לא נגעתי בזה - אז אני זוכרת שיש פקודה כזו אך לא יודעת היכן ואיך.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
באלמעלה, הבעיה שלי היא כזו. אני מכינה קובץ בפוטושופ [כמו שראיתם באשכול הקודם]. אחר כך הם רוצים לחתוך חלקים ממנו בעץ, וחלקים במתכת. ביקשו ממני להכין להם בפורמט DXF את מה שצריך לחתוך, אבל רק השרטוט מסביב. ללכת ולשרטט מסביב בתוכנה וקטורית זה פשוט משוגע. המון עבודה.

השאלה אם יש דרך אחרת לעשות להמיר לוקטורי ולהשאיר רק קו מתאר. רק את קו החיתוך.

אני לא מבינה בחיתוך מתכות ועץ, אז לא יודעת אם למשל אשאיר קו מתאר בפוטושופ [נאמר סטרוק], האם זה יכול להיות מומר אחר כך לוקטורי באופן מדוייק?

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
לא פשוט כי הרבה פעמים, הבסיס הוא תמונה במילא. אז אין מצב לבנות הכל בתוכנה וקטורית שלא מאפשרת את מה שמאפשר הפוטושופ.
העברתי לסטרוק ואני אנסה להעלות באילוס' ומשם לשמור בקובץ שהם צריכים ונראה מה יצא.

תודה רבה רבה
לא הייתי בבית ורק עכשיו חזרתי.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
ואגב, איך אדע אם הקובץ DXF הומר כראוי?
באיזה תוכנה אפשר לפתוח אותו חוץ מאוטוקאד שאין לי?

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תעשי קו תבחרי אותה עם הנמלים ואז תהפכי אותה לקו וקטורי בפוטושופ (paths) ואז יש לך אפשרות לייצא את זה לאילוסטרייטור ולשמור את זה בdxf

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה