א. לאא. יש לך רשיון הוראה?
ב. איך חישבת שאת אמורה להיכנס בדרגה 4?
ג. 3+ זה אומר שלפי החישוב שלהם הדרגה שהיה אמורה להגיעלך היא בין 3 ל4, אז נתנו לך דרגת ביניים שזה אומר משכורת בין דרגה 3 לדרגה 4, ופחות זמן עד שתוכלי להתקדם לדרגה 4.
בלי רשיון הוראה אי אפשר להתקדם באופק. הכי דחוף לטפל בזה (ואם צריך סטאז-אז לעשות) כי כל שנה שעוברת מעכבת את הקידום הקרוב והקידומים הבאים בעוד שנה.א. לא
ב. לפי מחשבון המרה שמישהי העלתה לפה ולפי חברה בנתונים כמו שלי שעברה לממ"ד וקיבלה דרגה 4 (לה היה רשיון)
אני מכירה את המחשבון הזה (אני העליתי אותו). רק שלרוב הדברים שם יש הגיון, וניסיתי להבין מה ההגיון בזה שמי שבלי תואר מרוויח יותר...תנסה לחשבן בעצמך במחשבון
מקבל רטרו על מה? מי שעושה תואר מחשיבים לו את השנים לפני זה כאילו גם בהם היה לו תואר?מי שעושה תואר תוך 4 שנים מקבל רטרו
תראי את הכתוב בקובץ שצירפתי מקודםמקבל רטרו על מה? מי שעושה תואר מחשיבים לו את השנים לפני זה כאילו גם בהם היה לו תואר
אם הבנתי נכון (לא מבטיחה שהבנתי נכון, משרד החינוך אלופים בלכתוב את החוקים שלהם בצורה לא מובנת)-תראי את הכתוב בקובץ שצירפתי מקודם
לא ניסיתי לערער מאחר ואצלי ההמרה היתה במדויק לפי המחשבון.@טילון איך מגישים ערעור על קביעת דרגה? האם אני צריכה להסביר מה החישוב שלי שלכן אני מגישה ערעור או שזה חישוב מחדש שלהם?
זה תלוי בעוד דברים (משרת אם, שלב חינוך, מחנך/מורה מקצועי).מישהו יודע לחשב לאיזו דרגה ימירו אותי?
12 שנות ותק
20 גמולים
תואר ראשון.
מה זה רשיון הוראה קבוע? לא חושב שיש לי.
עבדתי במוכש"ר עד לשנה זו, שעברתי לממ"ד.
מ ישהו יכול לעזור לי באותו נושא בשנה הבאה אני אמורה להיכנס לאופק וויש משהו שלא ברור לי זה נקרא שכדאי לעשות כמה שיותר גמולים ותוארים לפני הכניסה לאופק אלא שבמחשבון שהתפרסם כאן יצא שאם אני אם תואר ושלוש שנות וותק כמו שיש לי אפי' אם כפל תואר וכל הגמולים נשארים בדרגה 1 אבל ללא תואר מקבלים דרגה יותר גבוהה השאלה היא האם זה באמת נכון והאם שווה א"כ לעשות גמולים להיכנס לאופק לקבל דרגה ואז לעשות תואר או שאחרי התואר יחשבו מחדש וירידו בדרגה
איך מטפלים ברשיון הוראה?
סליחה על הבורות.
כאן יש פרטים-מה זה רשיון הוראה קבוע? לא חושב שיש לי.
תודה. אני מחנך.זה תלוי בעוד דברים (משרת אם, שלב חינוך, מחנך/מורה מקצועי).
שווה לבדוק במחשבון שכאן-
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: