נכתב ע"י דוד מרדכי;2273011:בימהה יש את המעלה שאפשר למכור אותו ולקנות קורג.
נכתב ע"י דוד מרדכי;2273011:בימהה יש את המעלה שאפשר למכור אותו ולקנות קורג.
איזה דגמים של אורגן ממליצים לקלידן חסידי בלבד?
דוד מרדכי, אתה לא יודע להיות אובייקטיבי? אם הוא חסידי באמת הכי מתאים לו ימהה טיירוס, ולא משנה מהי דעתך האישית!נכתב ע"י דוד מרדכי;2273011:בימהה יש את המעלה שאפשר למכור אותו ולקנות קורג.
נכתב ע"י dLive;2275432:דוד מרדכי, אתה לא יודע להיות אובייקטיבי? אם הוא חסידי באמת הכי מתאים לו ימהה טיירוס, ולא משנה מהי דעתך האישית!
הבן-אדם על PSR, אז יהיה לו יותר קל להסתדר עם טיירוס.
בלי קשר לעובדה שטיירוס באמת יותר מוצלח מקורג לאירועים חיים...
נכתב ע"י דוד מרדכי;2275523:בקשר לעניין ה"חסידי" אולי תפרט יותר, כי אני ועוד כמה קלידנים עושים כל הזמן אירועים מדהימים גם בסגנון החסידי ולא נתקלנו בשום קושי...
א. האמת המרה מנסיון של חבר טוב: החיסרון של קורג הוא שאי אפשר למכור אותו ולקנות טיירוס. הוא קנה קורג ועכשיו אוכל את הלב, אבל כסף לטיירוס כבר אין לו, כך שמה שכתבת זו אכן מעלה לטיירוס...בימהה יש את המעלה שאפשר למכור אותו ולקנות קורג.
נכתב ע"י dLive;2275569:זה כבר עניין לדיון שלם, כי יש כאלו שחושבים ש"חסידי" זה סגנון מוזיקלי...
כשאני כותב חסידי הכוונה להשתייכות לקהילה חסידית ספציפית (ויז'ניץ, בעלזא, גור או אחרת שתרצה), ולא ליטאי או ספרדי ש"מכירים את כל הז'אנרים". לא יודע, אולי אני היחיד פה שמשתייך לחֶבְרָה שקוראת לקלידן "אורגניסט", לרמקולים - "בוקסות", ולמיקרופון - רמקול...
כשאני כותב חסידי אני מתכוון לאנשים שגם מנגנים לציבור הזה (ישיבות חסידיות - ולא כלל חסידיות).
בסגנון החסידי הזה ספורים האנשים שיושבים על קורג, והם גם לא (או שכבר גמרו להיות) מצליחים. אני מכיר כמה שקנו קורג והיום אוכלים את הלב, כי עם כל הכבוד - בחתונה זה לא זה. סאונד נקי, אפשרויות תכנות, הגדרות וקונטרולים מתקדמים; הכל לא יעזור לך, כי בחתונה מה שקובע זה ה"מאצעב". הרוח. האווירה. כי לא רוקדים בחתונה בגלל אקורדים מדהימים, לא בגלל סאונד רחב ומושלם, ולא בגלל ביצועים מוקפדים וליווים מדויקים. רוקדים בחתונה כשיש בסים שגורמים להתקפי לב, כשהדי-טון קורע לך את האוזניים, והזמר "מִידִי" (מלשון מִיד) עם כמויות של דיליי. זה מה שעושה את זה. ממוזיקה נהנים עם כאלו שמבינים בה, אבל לקהל נותנים את מה שהוא מבקש. ואת זה הטיירוס מספק.
(נ.ב. לצערינו, אלו פניה של המוזיקה החסידית כיום...)
לסיום, אם תרשה לי להגיב על זה:
א. האמת המרה מנסיון של חבר טוב: החיסרון של קורג הוא שאי אפשר למכור אותו ולקנות טיירוס. הוא קנה קורג ועכשיו אוכל את הלב, אבל כסף לטיירוס כבר אין לו, כך שמה שכתבת זו אכן מעלה לטיירוס...
ב. אצלנו דווקא אומרים שהסיבה שקורג מגיע עם סמפלר היא כדי שתוכל לדגום את הסאונדים של טיירוס...
נ.ב.2 זה היה תורי לשחרר את ההומור...
נכתב ע"י Michal R;2275922:
שיח חרשים.
מה שבטוח, שכשאני ארצה לקנות אורגנית, המקום האחרון שאתייעץ- יהיה כאן.
נכתב ע"י Michal R;2275922:
שיח חרשים.
מה שבטוח, שכשאני ארצה לקנות אורגנית, המקום האחרון שאתייעץ- יהיה כאן.
נכתב ע"י סולפג' solfege;2276949:מה שכן שתיהיי בעיניינים: בקניית אורגן - גברים ונשים זה שני עולמות הפוכים לגמרי , לכן הויכוחים שלהם ממש מצחיקים. כי מה שממש חשוב להם- אותנו בכלל לא מעניין - ולהפך...
נ.ב אני כותבת את זה על סמך שכל הגברים במשפחה שלנו משני הצדדים מנגנים (זה כולל את בעלי) ולשנינו יש חילוקי דעות בעניין הקורג-ימהה .בסוף יש לנו את שניהם והכל בא על מקומו בשלום
נכתב ע"י סולפג' solfege;2276949:מה שכן שתיהיי בעיניינים: בקניית אורגן - גברים ונשים זה שני עולמות הפוכים לגמרי , לכן הויכוחים שלהם ממש מצחיקים. כי מה שממש חשוב להם- אותנו בכלל לא מעניין - ולהפך...
נ.ב אני כותבת את זה על סמך שכל הגברים במשפחה שלנו משני הצדדים מנגנים (זה כולל את בעלי) ולשנינו יש חילוקי דעות בעניין הקורג-ימהה .בסוף יש לנו את שניהם והכל בא על מקומו בשלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: